Dramaet i Skjetten når nye høyder

0
1758

KOMMENTAR: Skjetten er en klubb i krise. De siste dagers uttalelser i media og hva som skjer på «bakrommet» er skremmende for en tradisjonsrik klubb som Skjetten.

Så og si hver dag hører man om hva som skjer i Skjetten SK. Og det er mye som er ille.

Det hele kulminerte da daglig leder fikk beskjed om at han ikke var ønsket videre av styret. Daglig leder har etter dette vært sykemeldt.

I et trenermøte ble utrolig nok daglig leder beskyldt for svindel av et styremedlem, men som kilden sier til meg så ble det fort avvæpna på samme møte. Da forstår man lett sykemelding.

Tøff økonomisk situasjon

Etter fjorårets tøffe økonomiske utfordring har ikke Skjetten kommet seg helt på beina. Det har også vært jobba altfor dårlig av både styret og daglig leder for å få inn kroner i klubben. Så det er ikke bare en side som har sviktet denne sesongen. Det er manglene på dialog og samarbeid mellom styre og administrasjonen.

Det hele var fryd og gammen i mars da a-laget reiste på treningsleir. Den skulle Skjetten dekke for spillerne som et lite bidrag der de fleste spillerne spiller uten noe form for godtgjørelse, noe som ble lovet av daglig leder og sportslig leder for a-laget. Denne uka kom regninga på 6500,- dumpende på mailen, eller i postkassa, til spillerne som var på treningsleir. Og spillere som ikke var på treningsleiren har også fått regning.

Det var dråpen som gjorde at begeret rant over, for å bruke en utslitt metafor.

Lokalfotballen erfarer at det skal holdes et ekstraordinært styremøte i november, men datoen er ikke satt ennå. Trenerteamet for a-laget skal også i møte med styret i løpet av uka.

Så får vi håpe Skjetten løser ting raskt. Sportslig leder i klubben har takket ja til en annen klubb, og med daglig lederes sykemelding er det nå ingen som drifter Skjetten fotball daglig.

Hvor lenge kan de som virkelig bryr seg om Skjetten sitte stille?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.