– Engasjement og interessen er stor rundt laget

0
746
Kjetil Rydje og Roar Ness er nye trenere for Aurskog-Høland (Foto: Aurskog-Høland FK).

I sommer ga Arne Henrik Vestreng beskjed at han gir seg som trener. Inn kommer gamle kjenninger. Kjetil Rydje blir hovedtrener og han får med seg Roar Ness i trenerteamet.

Kjetil Rydje er en kjenning i fotballen på Romerike, og spesielt i Aurskog-Høland. Rydje har spilt og trent både i AFSK og Høland. Høland på 90-tallet og AFSK for noen år siden. Det har vært mange henvendelser om trenerjobber, men Rydje har takket nei. Helt til nå.

– Det er mange gode grunner til å takke ja etter å ha sagt nei i mange år til flere klubber. De viktigste årsakene er hatt de har hatt gode trenere i flere, og har hatt en lokal satsing med gode lokale spillere med mye talent. Det er en spennende spillegruppe, sier Rydje til Lokalfotballem.

Martin Vestreng og AHFK jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen).

– Engasjement og interessen er stor rundt laget, og det er et resultat av at stallen er lokal og godt apparat rundt laget.

Stort utviklingspotensiale i AHFK

Rydje får med seg Roar Ness som hjelpetrener. Ness har spilte for Høland, og han trente Høland i 2001. Siden 2014 har han trent sone- og kretslag og dermed flere av de største talentene på Romerike de siste årene.

– Spillergruppas sammensetning og utviklingspotensiale er den største årsaken til at jeg takket ja, og muligheten til å bidra i nærmiljøet igjen i en klubb jeg kjenner godt. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Kjetil for å skape og videreutvikle et godt lag, sier Ness om valget.

Kjetil Rydje (med lue) og Roar Ness så noen kamper med Aurskog-Høland FK sammen denne høsten (Foto: Espen Bråthen).

Den nye trenerduoen har ikke satt noen målsettingen ennå, men de er klare på hva de ønsker.

– Målsettingene er at vi skal være det best trente laget, best organiserte laget – defensivt og offensivt, være forbilder for yngre lag og spillere i bygda samt underholde og engasjere, sier den entusiastiske duoen.

Hvordan skal dere videreutvikle den gode utviklingen til AHFK?

– Grunnlaget som er lagt er det veldig mye bra i og gjør det takknemlig å ta over. Som vi sa til gruppa på det første møtet så kommer vi til dekket bord som vi skal bidra til å pynte enda mer. Tydelig fokus på treninger og videreutvikle spillestil offensivt og defensivt. Videreutvikle rolleforståelse og ferdigheter som kreves for å ta nye steg, sier Rydje.

Rydje og Ness har tatt over treningene nå, og det blir spennende å se om klubben klarer å ta et nytt steg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.