onsdag, juli 24, 2024

Ryktebørs for oktober i lokalfotballen på Romerike

Date:

Share post:

Store deler av seniorfotballen er ferdig på Romerike, og nå begynner ryktene for fullt. Her er et kort sammendrag av de beste overgangsryktene.

Fet holdt plassen da de spilte uavgjort i siste seriekamp, og nå ryktes det storsatsing fra gjengen på Fedrelandet. Simen Rustadbakken skal inn i et trenerteam sier ryktene, og de tar med seg spillerne Anthony Davies, Christoffer Blix og Nicklas Amundsen.

Fedre trener sønner

I Aurskog-Høland tar Kjetil Rydje og Roar Ness over. En sak på de kommer snart. Og selvfølgelig kom ryktet fort at Lars Rydje tar veien sammen med far til Aurskog-Høland. Roar har allerede sin sønn Ola der, og det er jo tradisjon at fedre trener sine sønner hos hvittrøyene.

Kjetil Rydje og Roar Ness er nye trenere for Aurskog-Høland FK (Foto: Espen Bråthen).

I Sørumsand er Per Einar Gjelsvik klar, og kommer sak på han også. Etter en god vårsesong sleit de mer i høst. Ryktet om Jesper Kornbakk kommer til å ta fart i høst igjen, men midtbanespilleren vil vente til etter sesongen til Skedsmo før han bestemmer seg.

Skedsmo har jaktet Eirik Engebretsen, som har hatt en god sesong, men har takket nei. Magnus Kolbjørnsrud er ønsket av Eidsvold Turn.

Simen Melby er også ryktet på vei til Sørumsand eller til Aurskog-Høland. Blakerværingen har igjen en sesong på kontrakta i Strømmen.

Proffkontrakter til to lokale gutter

Ull/Kisa skal ta opp Christoffer Gjertsen og Martin Søreide opp i A-troppen. Der kommer det til å dryppe litt penger til Kløfta og LSK (Gjertsen) og Bjerke (Søreide) i utdanningskompensasjon.

Martin Søreide får proffkontrakt med Ull/Kisa (Foto: Espen Bråthen).

Eidsvold Turn må avvente litt, men Karsten Rognerud og Herman Henriksen er fortsatt i kikkerten til blåtrøyene. Unge Markus Sørensen (EIF) trener med Turn, og det ser ut til at han melder overgang til rivalen.

Den det blåser mest rundt er selvføglelig Truls Jørstad. Over ti klubber har tatt kontakt. Ryktene sier at FUVO er i førersetet. Det går også et rykte fra Opakermoen at Ola Jørstad kan bli klubbens nye trener.

Kim Brenna har fått flere tilbud, men har ennå ikke bestemt. Sannsynligheten for at han blir i FUVO er stor. Ørjan Hopen skal prøve å spille seg til eliteserie-kontrakt igjen, og vi ønsker lykke til.

Hauerseter må ned i 5. divisjon, og nå skal det hentes spillere. Gøran Haga, Marius Rognerud og Fredrik Olsen i Hvam er ønsket av Hauerseter.

Hvam forsterker, kanskje…

For Hvam, som rykket opp, så sies det at Simen Holter er på vei tilbake. Tobias Nerbøvik Stensby ryktes også med comeback nå, og det i Hvam.

Løvenstad skal opp i 5. divisjon, og nå skal det forsterkes. Daniel Strandkleiv og Serkan Catalgöl er på vei tilbake til moderklubben.

Som vi alle veit så er Løvenstads drakter inspirerte av Luton.

AFSK har sendt brev (mail) på Blakers Joar Akselsen. De ønsker også Stian Lerdahl og Magnus Bystrøm Lie tilbake til Aursmoen.

PS! Jeg fikk inn et tips via SMS nå. Der stod det at Jonas Grahn er på vei til Real Madrid. Det skal visst være snakk om overgangsrekord…..

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

– Vi ønsker å levere en tilsvarende prestasjon som vårsesongen

Kløfta er tilbake i toppen av 4. divisjon etter en meget god vårsesong. Trener Karl André Hovde ønsker...

– Mye bra til og med april, men ekstremt ustabilt etter det

Rælingen har blitt tippa i toppen, men er kun på 8. plass. Det har vært varierende på grunn...

Bildeserie fra Bjørkelangen – Skjetten i 3. divisjon

Det var fint fotovær på Bjørkelangen, så her er en bildeserie fra den tøffe toppkampen mellom Bjørkelangen og...

Hjemmelaget kriget seg til seier etter sein scoring – det er et helvete å møte oss

Det ble den forventede fotballkrigen mellom Bjørkelangen og Skjetten, der hjemmelaget vant 1-0 etter en sein scoring. Les også:...