Foran den siste serierunden i 4. divisjon – drama i topp og bunn

0
1239
Herman Henriksen og Ull Kisa jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen).

Klokken 13:00 smeller det lørdag. 4. divisjon skal avgjøres i både topp og bunn. Her er Lokalfotballens kommentarer og tips.

For det første. Bloggen burde egentlig legges ned. Denne saken skrives på en skole på Tjøme. Jeg er her med 18 spillere på J11 for å spille cup. Det har vært en tradisjon nå, og ante fred og ingen fare da vi meldte oss på.

Les også: Kampen om Romerike spilles 3. november

Ja, jeg burde jo ha sjekka opp, men noen cuper, og tradisjoner, er så gode at det er enkelt å melde seg på. Når jeg oppdaget at siste serierunde skulle spilles den lørdagen, var valget fortsatt like enkelt. Det blir cup.

Så bloggen burde kanskje nedlegges. Mulig også innleggelse er en mulighet. Men, uansett så kommer kommentarer og tips.

PS! Det vil bli laget en live-sending der jeg oppdaterer alle resultatene underveis og mellom kampene på Tjøme.

Ull/Kisa 2 – Eidsvold iF

Ja, som forventet så kommer Kisa 2 med knallag. Utfordringen er hvilke spillere de starter med. De har med fem overårige i troppen, og kan kun bruke tre om gangen. Jørstad, Vangen, Troudart, Trøen og Langås er med, så det blir spennende å se hvordan de setter det opp. Vi tipper Troudart, Jørstad og Trøen starter.

De må ha tre poeng for å være 100% sikre på opprykk. Med uavgjort så må FUVO spille uavgjort eller tape. Med tap må uansett FUVO vinne på grunn av Kisas gode målforskjell.

Eidsvold IF som er blant de beste høstlagene i år er leie å møte. De er gode defensivt og gode på kontringer. Det må Kisa være obs på. Carlyle mangler. EIF-legenden Magnus Iversen er på benken igjen etter en lei skade. Kristiansen tilbake etter karantene.

Mitt tips: 3-1 Trøen 2 og Jørstad for Ull/Kisa 2. Solberg for EIF.

Dermed opprykk for Kisa 2.

Blaker – FUVO

Det mest spennende, nesten, er at Pål Thoreid står i mål for Blaker. Ingen av keeperne er tilgjengelige. Fredrik Larsen er også borte, så Thoreid og gutta styrer laget.

Blaker vant oppgjøret oppe på Opakermoen, men FUVO er mye bedre form nå. Spesielt Ørjan Hopen kan bli den store forskjellen. FUVO må også løse Kim Brennas rolle. Tidligere har han blitt pakket for mye inn når lag ligger så lavt.

Mitt tips: 2-3 Karlsson 2 for Blaker. Brenna 2 og Hopen for FUVO.

Strømmen 2 – Fet

Strømmen 2 holdt jaggu ord. De kommer med G19 2, slik de gjorde mot Hauerseter. Dermed blir de to kampene tålig riktige.

Fet hentet igjen Hauersete ri forrige runde og er nå to poeng foran Hauerseter. Vinner de denne er de nok i 4. divisjon neste sesong. Det som kan hindre det er hvis Skjetten også går ned fra 3. divisjon. Slår de Selbak lørdag, så er de klare for en ny sesong i 3. divisjon. Taper de og Bjørnevatn vinner, så blir det mer enn nok spennende de neste to ukene for Fet.

Fet har hatt mange kamper i slike situasjoner, og det ser alltid ut til at de finner det lille ekstra. De vinner denne.

Mitt tips: 1-4 Habberstad for Strømmen 2. Bergan Foss, TOlsciner 2 og Barlaug for Fet.

Hauerseter – Raumnes & Årnes

Hva har skjedd i HSK? De bytta trener. Spillerne sier treningen har blitt bedre. Likevel er de helt elendige i årets viktigste kamper på slutten. 0-9 mot Fet. 1-4 mot Sørumsand. Det går ikke an, og spesielt ettersom trøkket og viljen ikke er der. For noen år siden gruet lag seg til å møte Hauerseter.

Bortelaget har ingenting å spille for, og har også en dårlig form. Likevel har de et par spillere som kan avgjøre kampen.

Mitt tips: 1-2 Eriksen for HSK. Holum Hansen 2 for R&Å.

Aurskog-Høland – Skedsmo 2

Feide over Raumnes & Årnes sist. Møter et svakt Skedsmo 2 nå, og da skal vel Svardahl og Ola Vestreng leke igjen. Det er også siste kampen til trenerne Arne Henrik Vestreng og Bengt Krogstad.

Skedsmo 2 stiller faktisk med Christoffer Blix. Hva har skjedd der? Spissen som er en de beste spissene i 3. og 4. divisjon – bare han blir brukt riktig. Som han ble i Fet. Han ender nok opp i Fet i 2019.

Mitt tips: 4-1 Svardahl 2, O. Vestreng og V Aaserud. Blix for Skedsmo 2.

Rælingen – Sørumsand

Lagene kjemper om en god 6. plass for to nyopprykkede lag. Rælingen har tunge forfall i Adrian Tjernsli (susp), Mikael Aunemo og George Manea. Ali Temirbulatov er derimot tilbake.

Sørumsand sender innpå 2001-gutta Even Melby og Jonas Saidj i denne kampen. Eirik Engebretsen er ute i denne kampen, og det er et meget tungt forfall. Han har nok vært rødtrøyenes beste spiller denne sesongen.

Mitt tips: 2-2 Sannum og Swar for Rælingen. Rahim 2 for SIF.

Saeed Rahim jubler etter scoring

Eidsvold Turn 2 – Kløfta

Alt fokus for Eidsvold Turn er på 3. divisjon om dagen. De sender utpå et veldig ungt lag her.

Kløfta mangler gode Alexander Beinov, Christian Westad, Remi Rød, Sondre Haugen, Ole Westheim, men de skal ha igjen nok gode spillere til å vinne denne.

Mitt tips: 1-3 Hoel for Turn 2. Nystrøm 2 og S. Saleh for Kløfta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.