Kampen om Romerike 2018 spilles 3. november

1
1139

Kampen om Romerike ble en stor suksess i 2016. Jeg hadde hatt en liten drøm i lang tid. Det å arrangere en kamp med kun breddefotball i fokus. Samle de beste og viktigste profilene. Nå kaster jeg meg rundt og arrangerer Kampen om Romerike 2018 i LSK-hallen.

Det vil bli en kamp med fokus på breddefotballen, og til ære for de som legger ned mye tid rundt omkring på Romerike.

Kampen er satt opp lørdag 3. november kl. 13:00 i LSK-hallen. Vi deler opp i Øvre Romerike og Nedre Romerike som møtes til en showkamp.

Følg arrangementet på Facebook

Alle spillerne som blir tatt ut i troppene blir avtalt med klubbene på forhånd. Alle klubbene er også veldig positive til tiltaket, og selvfølgelig er det fleste interessert i hvordan uttaket av troppene blir.

Uttaket av spillere blir gjort av en gruppe trenere og supportere som er valgt ut, og stallene på 18-20 mann kommer til å være 50-50 fordelt på 3.- og 4. divisjon-spillere. Et annen kriteriet vi har er at flest mulig spillere skal være lokale.

Her er hvordan lagene er inndelt:

Øvre Romerike: FUVO, Eidsvold Turn, Hauerseter, Eidsvold IF, Kløfta, Raumnes & Årnes, Sørumsand (jeg veit at de ikke passer helt inn men eneste løsningen),

Nedre Romerike: Skjetten, Skedsmo, Lørenskog, Gjelleråsen, Aurskog-Høland, Rælingen, Blaker, Fet.

Kampen om Romerike 2016

Gode samarbeidspartnere

Det er mye å huske på til en slik kamp. Fotballforsikring er på plass. Bane er på plass. Drakter blir ordnet via Comet Sport. En stor takk til Kenneth Nysæther som blir med på moroa. Premier også fra Comet Sport. Kiosk blir det der alle inntektene går til ungdomsavdelingen i Lillestrøm. Takk til Lillestrøm for lånet av LSK-Hallen.

Comet Sport samarbeider med Lokalfotballen

Speaker må på plass. Noen som har lyst, eller tips? Jeg har noen navn på blokka så forespørslene kommer snart. Dommere må på plass.

Så får vi ta de utfordringene som kommer. Markedsføringen blir gjort stort sett via nett, men har et mål om å treffe mange mennesker. Jeg håper også at klubbene og spillerne kan være med på dele informasjon slik at det når mest mulig ut.

Vi ønsker også to-tre samarbeidspartnere. Det blir for en billig penge, slik at vi ikke taper penger på dette. Noen med forslag?

Program:

12:00 LSK-Hallen åpner

12:30 Lagene varmer opp.

13:00 Kampstart

14:50 Utdeling av priser
– Pokal til vinnerlaget
– Kampens beste spiller
– Årets spiller i 3. divisjon / Årets beste spiller i 4. divisjon

17:00 Bankett på Martins. Pølsefest, shuffleboard og gode priser på godt drikke.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med Espen Bråthen på 45224573 / espen@lokalfotballen.blog

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.