– Det er jo pinlig | Hauerseter på nedrykk

0
1072

Hauerseter er nå under nedrykkstreken i 4. divisjon, og det de har vist denne høsten holder ikke nivå i 4. divisjon. Vetle Eriksen mener det er pinlig det som skjer.

– Det er jo pinlig. Det er tungt, og ingenting går vår vei om dagen, sier Vetle Eriksen til Lokalfotballen etter 1-4-tapet mot Sørumsand.

Hauerseter har en seier på de siste 15 kampene. Den seieren kom mot et Strømmen 2 med G16 og J19 2-spillere. På de fem siste kampene har laget tapt alle, med en målforskjell på 4-30. I forrige runde klarte de å tape 0-9 mot nedrykksrival Fet.

Elendig i viktig kamp

Mot Sørumsand var det kun tre poeng som gjeldt. Fet vant sin kamp mandag kveld, og Hauerseter var da to poeng bak Fet. De hadde en luke til Fet på 9 poeng og den er spist opp og litt til.

– Vi fikk en god sesongstart, men så mister vi spiller etter spiller. Gode spillere vi ikke har klart å erstatte. I tillegg så var det dårlige treninger en periode, så da blir det sånn, forklarer Eriksen, og han fortsetter: – Jeg syns treningene i det siste har vært bra, så det er vanskelig å sette ord på hvorfor vi spiller så dårlig i kampene.

Rahim herjet for SIF

Mot Sørumsand så hang ikke bortelaget med. Saeed Rahim herjet med Hauerseter. Spissen banket inn tre mål og Marius Kornbakk scoret ett.

Hauerseter skapte noen sjanser på slutten, men de fikk kun inn en redusering ved Ole Elias Jacobsen.

Det var en skuffet gjeng i Hauerseter etter 1-4-tapet mot Sørumsand (Foto: Espen Bråthen).

Hauerseters nye trener, Stein Morten Hansen, har ikke klart å gi Hauerseter noe nytt, og da blir det vanskelig.

– Vi får ikke til noe mot Sørumsand, og da blir det vanskelig. 4. divisjon har blitt veldig bra, så det må trenes, avslutter en skuffet Eriksen før han går inn i garderoben.

Slik avgjøres nedrykk

Det hele er så enkelt før lørdagens siste serierunde. Vinner Fet så er de klare for en ny sesong i 4. divisjon. Tredje året på rad de eventuelt klarer det i siste serierunde/kvalik. Taper Fet mot Strømmen 2 så må Hauerseter vinne. Spiller Fet uavgjort må Hauerseter vinne med ni mål mot Raumnes & Årnes.

PS! Skjetten er fire poeng over streken. Skal de miste alt på slutten og rykke ned, da rykker både Hauerseter og Fet ned, pluss Skedsmo 2. Skjetten møter Selbak på lørdag, og Bjørnevatn møter Lørenskog borte. vi krysser fingrene for at de to resultatene går veien for Skjetten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.