Eidsvold Turn henger med i opprykkskampen

0
501

I Romerike-kampen mot Skjetten satt det langt inne for Eidsvold Turn, men de tok tre fortjente poeng da de vant 2-1.

Les også: Direkte fra kampen

Siden 3. divisjon avdeling 2 startet opp igjen etter ferien har Eidsvold Turn bare fire seire på de ni kampene. En solid ledelse skrumpet mer og mer inn, og i forrige uke gikk et jagende Kvik Halden forbi.

I sommer forsvant viktige Thierry Dabove til Raufoss, og de har fått skader på Robin Edvardsen og Stian Teksum. Begge er ute resten av sesongen.

Brenner for mange målsjanser

Etter tapet mot Vestfossen sist fryktet alle hjemmespillerne at noe lignende skulle skje mot Skjetten. Eidsvold Turn kjørte over Skjetten, og de skapte målsjanse på målsjanse. Uten å få uttelling.

Magnus Tvedte traff tverrliggeren. André Trandum Nordlie den samme. Robin Hofer Dahl og Jonathan Teigland var alene med keeper.

Heldigvis, for hjemmelaget, kom scoringen til slutt. Lars Jørgen Mork, som har kun fire seire på de siste 20 kampene han har spilt, drev fremover og trillet ballen gjennom til Teigland. Alene med gode Stian Christensen.

 

Skjetten kom mer med

Etter at man passerte halvtimen på kom Skjetten mye mer inn i kampen. De startet elendig med altfor store avstander i lagdelene og var dårlige i presset. Skjetten flyttet opp, og de begynte å gi Turn litt juling.

Likevel så var det Turn som fikk uttelling. Midtstopper Runar Heggestad vant to dueller med keeper Christensen og hjemmelaget doblet ledelsen. Et varte i 30 sekunder.

 

Eidsvold Turn sovna helt. Lars Rydje kom seg ned på venstre og slo inn, og Jørgen Slorafos fikk stå helt umarkert inne i sekstenmeteren og reduserte.

Skjetten uheldige med dommeravgjørelser

Så ble drama på Myhrer. Tre veldig tvilsomme dommeravgjørelser gikk i mot Skjetten. Først ble Vuk Fajfric revet ned av Magnus Tvedte like utenfor seksten uten at Skjetten fikk frispark. Like etter var samme Fajfric en meter onside, men AD valgte  å vinke.

Den siste episoden var da Jon Erik Økland sparket ball og Ole Moltzau samtidig inne i Turns sekstenmeter. Dommer Marius Bye ga fordel Turn i den situasjonen også.

Det er sjelden Lokalfotballen har sett Skjettens trener, Martin Wiker, så sint på en dommer.

Magnus Tvedte river ned Vuk Fajfric (Foto: Espen Bråthen).

Kolbjørnsrud: Vært sånn i hele høst

Dommer Bye blåste av kampen, og Eidsvold Turn hadde tatt tre poeng igjen.

– Jeg tror ikke det er nervene som lurer oss. Du ser det også her i dag igjen. Vi skaper målsjanser, men får ikke ballen i mål. Sånn har det vært i hele høst, og da blir det vanskelig for oss, sier Eidsvold Turns beste spiller mot Skjetten, Johan Kolbjørnsrud, om den tøffe høsten.

Johan Kolbjørnsrud snublet videre for Eidsvold Turn mot Skjetten (Foto: Espen Bråthen).

Hvor stor er forskjelle på opprykk og ikke?

– Nei, det er så stor forskjell. Vi har hatt det i egne hender lenge, så vi må takke oss selv hvis vi ikke klarer det. Nå er avhengige av andre, så vi får tenke på oss sjøl og gjøre det vi kan, forklarte venstrebacken til Lokalfotballen.

Eidsvold Turn har igjen LSK 2 (B), Lørenskog (H) og Bjørnevatn (B). Kvik Halden har igjen Gjelleråsen (B), Østsiden (H) og Vestfossen (B). Det er litt enklere program for haldenserne igjen.

Klarer Skjetten seg?

For Skjetten gikk de andre resultatene veien, og de har fortsatt fire poeng ned til Bjørnevatn. Neste helg møter de bunnlaget Selbak, og med tre poeng der sikrer de nok plassen.

Sikrer plassen gjør nok ikke Skedsmo. Etter tap i dag, så er det åtte poeng opp til sikker plass og tre kamper igjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.