– Litt mer senkede skuldre – foran Skjetten – Lørenskog

0
366
Martin Wiker og Julian Madsen (Foto: Espen Bråthen).

Foran dagens lokaloppgjør mellom Skjetten og Lørenskog kommer hjemmelaget med litt mer senkede skuldre etter to viktige seire. Lørenskog går for å sikre 3. plassen.

Klokken 14:00 smeller det på Skjetten stadion. Skjetten får besøk av Lørenskog.

– Vi går inn til denne kampen med skuldra litt lengre ned en på lenge. Noe jeg håper slår positivt ut for oss, sier Skjettens trener Martin Wiker.

Skjetten har nå tre seire på de fire siste. De slo Østsiden 4-3, Bjørnevatn 1-0 og de snudde til 3-2-seier mot Lillestrøm 2 i forrige kamp. Det har gitt Skjetten et pusterom på sju poeng til nedrykk.

Nå venter lokaloppgjør mot serietreer Lørenskog.

– Et lokaloppgjør er alltid litt ekstra moro, og ekstra trøkk. Men utover det så er det de samme tre poengene vi kjemper om, sier Wiker, og planen er klar foran oppgjøret.

Man skulle nesten tro at trenerne hadde snakket sammen før Lokalfotballen tok praten i dag tidlig. Lørenskogs trener, Julian Madsen,

– Lokaloppgjør er alltid moro, det smeller ofte litt ekstra i disse oppgjørene, men til syvende og sist så deles det ut like mange poeng i denne kampen, som i de andre kampene i 3.divisjon.

Skjetten jubler etter en Jonas Kordahl-scoring (foto: Espen Bråthen)

Lørenskog i medvind

For Lørenskog går det på skinner om dagen. De har fire seire og en uavgjort i de fem siste kampene. De har slått både Gjelleråsen og Skedsmo, så og de slo Skjetten 4-1 i motsatt oppgjør i juni. Blåtrøyene har seks poengs forsprang til Strømsgodset 2 some r på 4. plass.

– Inngangen til kampen er den samme som vi alltid har når vi skal spille en 3.divisjonskamp. Vi går for tre poeng og vi ønsker å få det til ved å styre kampen ved å ha mest ball, sier Lørenskogs trener, Julian Madsen.

Fysikk eller balltrilling?

I våroppgjøret håndterte de fysikken til Skjetten på en god måte – ved å trille ballen rundt Skjetten. Det er planen i dag også.

– Skal vi slå Skjetten så er vi avhengig av å få kampen inn i vårt spor så fort som mulig. Skjetten ønsker seg nok en fysisk batalje, mens vi er nok tjent med å få ballen ned på bakken og gjerne med så høyt tempo som mulig gjennom kampen, forklarer Madsen.

Lørenskog jubler etter scoring mot Kvik Halden (Foto: Espen Bråthen).

Martin Wiker tar en litt enklere versjon.

– Vi skal score flere mål enn motstanderen, er Wikers kjappe svar.

Så får vi se på Skjetten i dag hvem som scorer flest mål.

Coolbet har Lørenskog som stor favoritt. Skjetten til 2.90 er et spill med god verdi, fordi det er et lokaloppgjør og Skjettens gode form.

Serierunde 22 (tips):

Skjetten – Lørenskog 2-3
Gjelleråsen – Kråkerøy 2-1
Valdres – Kvik Halden 1-3
Vestfossen – Eidsvold Turn 1-3
Østsiden – Selbak 1-0
Lillestrøm 2 – Bjørnevatn 4-1
Skedsmo – Strømsgodset 2 2-2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.