– Det var en trist beskjed å få – Jørstad får ikke ny kontrakt

1
1630

Den mangeårige og lojale Ull/Kisa-spilleren får ikke ny kontrakt med OBOS-klubben, og nå snakker Truls Jørstad ut til Lokalfotballen.

I forrige uke fikk Truls Jørstad den tunge nyheten at han ikke var ønsket med videre i klubben i sitt hjerte. Etter 16 år i klubben er det slutt om 1,5 måned.

– Jeg var i møte med Cato (Strømberg) og Fredrik (Vestgård), og jeg fikk den tunge beskjeden at klubben ikke ville forlenge med meg. Det var en tung beskjed å få etter så mange år i Ull/Kisa, sa Jørstad til Lokalfotballen.  – De sa det var en sportslig begrunnelse, en totalt sportslig begrunnelse.

14 år som kaptein

Jørstad kom til Ull/Kisa som guttespiller i 2003, og han debuterte for a-laget det året. Han kom blant annet inn i en cupkamp mot Lyn da han erstattet Ståle Rønningen. Bror Ola Jørstad startet for øvrig den kampen, så begge brødrene var på banen samtidig.

– Jeg har 16 år i klubben, og 14 år som kaptein. Jeg ønsket å avslutte annerledes enn på denne måten, og jeg ville jo være med videre. En trist beskjed, men likevel så får jeg ha respekt for klubbens avgjørelse, forklarte 31-åringen Jørstad.

Truls Jørstad i skuddet for Ull/Kisa, men nå er den lange tiden i Jessheim-klubben snart ferdig (Foto: Espen Bråthen).

Høy seiersprosent i 2018

I år ha Jørstad spilt kun 16 kamper fordelt på OBOS, NM og 4. divisjon. 13 av kampene har Ull/Kisa vunnet, og han har scoret åtte mål. Det er ikke bare i OBOS han har blitt vraket, men også i 4. divisjon på grunn av at klubbene kun kan ha med tre spillere over 23 år.

– Det er vemodig at det er slutt. Men, uansett så skal jeg fullføre sesongen på en god måte. Det er viktige kamper i både OBOS og 4. divisjon igjen. Jeg er veldig motivert for å vise meg fram, sa Jørstad.

Og nå kommer hele Østlandet til å ringe deg?

– Jeg veit ikke hva som skjer etter sesongen, men jeg er åpen for alt. Alt fra OBOS til 7. divisjon, bare det passer bra inn for meg, avslutter Jørstad, før han legger til: – Eidsvold Turn er ikke aktuelt.

Ikke bestemt hvem som blir hovedtrener

Valget om å ikke fornye kontrakten med Jørstad er også litt spesielt fordi hovedtrener for neste år er ikke klart ennå. Vegard Skogheim sin kontrakt går ut etter denne sesongen, og det har ennå ikke kommet noen nyheter fra Jessheim om den forlenges eller om det kommer inn en ny trener.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.