Nå får vi dramaet vi alle ønsket oss i 4. divisjon – foruten Ull/Kisa 2 da

0
973
Kim Brenna plaget Emmanuel Troudart i hele kampen (Foto: Espen Bråthen)

Kommentar: Det er sjelden jeg er glad for en Strømmen 2-seier, men denne mandagen kom en seier som gir oss drama i de tre siste serierundene i 4. divisjon.

FUVO denga Raumnes og Årnes 5-1 på lørdag, og mandagskvelden tapte Ull/Kisa 2 1-3 mot Strømmen 2. Steeve Saint-Duc, Jake Martin og Ulrich Ness scoret for Strømmen 2, og Sebastian Cotrau satte inn reduseringen. Nå skiller det kun ett poeng fra Ull/Kisa 2 og ned til FUVO.

Serien så nesten ferdig ut litt tidligere i høst. Ull/Kisa 2 har tapt mot Blaker, og nå mot Strømmen 2. Pluss at FUVO har fem strake seire. Kisa 2 har et «poeng ekstra» i mye bedre målforskjell.

La oss se på de tre siste kampene

Ull/Kisa 2

Eidsvold Turn 2 (H)

Kløfta (B)

Eidsvold IF (H)

Tre tøffe kamper for Ull/Kisa 2. Mot Turn 2 i forrige kamp vant et ultradefensivt Turn 2 etter å ha frustert de gule og grønne. Det er sannsynlig at de møter en slik kampplan her også, fordi Turn 2 kanskje trenger tre poeng til.

Ullensaker-oppgjøret mot Kløfta blir heller ingen enkel sak for Ull/Kisa 2. Der kommer Kløfta til å klinke til og ingenting hadde vært bedre for de enn å ødelegge et opprykk for naboen.

EIF er et av formlagene dennes høsten. Heldigvis for Ull/Kisa 2 er det landslagsopphold den uka, så de kan velge og vrake i friske og raske spillere.

Et stort under for meg er at Truls Jørstad ikke spiller disse kampene. Da han er med vinner Kisa 2, men jeg forstår også at de må ta hensyn til aldersregelen for toppfotballen. I Jørstad får du en kriger og en som gir 100%.

Stian Westerheim og FUVO var nede for telling i opprykkskampen mot Ull/Kisa 2, men nå har det jevnet seg ut (Foto: Espen Bråthen).

FUVO

Skedsmo 2 (H)

Eidsvold Turn 2 (H)

Blaker (B)

Et mye enklere program for FUVO enn Ull/Kisa 2. Skedsmo 2-kampen vinner de enkelt.

Mot Eidsvold Turn 2 tapte de sist, da blåtrøyene brukte den ultradefensive taktikken sin. Det vil nok være stor forskjell på tilnærming til Eidsvold Turn 2 om de har sikret plassen eller ikke.

I den siste kampen møter FUVO Blaker på Bruvollen. Gressbanen er en fordel for Blaker mot alle lag – foruten for FUVO. De spiller jo selv på gress. Likevel så er denne den vanskeligste av de tre siste. Blaker vant 2-1 mot FUVO på Opakermoen, og Blaker kan slå alle. De er eneste laget, foruten FUVO, som ikke har tapt mot Ull/Kisa 2.

Hvem tror du rykker opp av FUVO og Ull/Kisa 2?
Ørjan Hopen takler for FUVO (Foto: Espen Bråthen)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.