Ørjan Heiberg gir seg i FUVO – ønsker nye utfordringer

0
1192

FUVOs unge trener, Ørjan Heiberg, gir seg som trener for FUVO etter årets sesong. Unggutten søker nye utfordringer.

26-åring har vært seks år i FUVO som trener. De tre første årene som hjelpetrener, og de tre siste årene som hovedtrener. Etter flere gode plasseringer endte det med nedrykk fra 3. divisjon, og nå jakter de Ull/Kisa 2 om opprykk fra 4. divisjon.

– Det er fire kamper igjen av sesongen, og vi skal fullføre kampen om opprykket helt inn. Det hadde vært veldig fint å avsluttet FUVO-kapittelet for denne gang, med opprykk, sier Ørjan Heiberg til Lokalfotballen. – Hele prosessen er udramatisk, men jeg føler det er på tide med nye utfordringer for min egen del. Det er selvfølgelig vemodig å forlate en klubb som jeg er så glad i.

Hva skal du gjøre videre, Ørjan?

– Per dags dato er det ingenting å si om det. Jeg er åpen for det meste. Jeg ønsker å fortsette å jobbe innenfor fotball, svarer Heiberg.

I FUVO er leder, Tom Hagen, full av beundring av jobben Ørjan har gjort i FUVO.

– Ørjan var med og «snudde» treningskultur og profesjonalitet allerede den siste høsten i Nybergsund, og som kombinert sportsjef og hjelpetrener under Teitur og Emblemsvåg så vi konturene av en tidlig hovedtrener. FUVO har hatt stor nytte av Ørjan som en veldig god spiller, som et ungt og imponerende fotballhode og en fotballmann med et stort og nyttig nettverk. Klubbhjertet er veldig stort, og jeg er ikke i tvil om at FUVO og Ørjan kommer til å følge hverandre tett i årene som kommer også, og jeg både håper og tror han kommer tilbake som trener og/eller i andre roller i FUVO i fremtiden, sier Hagen til Lokalfotballen.

Vi lar Ørjan fortelle litt om alle de gode FUVO-minnene.

– Jeg har enormt mange gode FUVO-minner. Borteseirene mot Mjølner, Skjervøy, og Senja i fjor er høyt oppe på lista. Opprykket til Norsk Tipping-ligaen i 2016 var veldig gøy.
I tillegg har jeg hatt en fantastisk spillergruppe og støtteapparat disse årene, som har gitt fine minner hver uke, avslutter Heiberg.

FUVO møter Raumnes & Årnes borte på lørdag. Da kan du også følge Heibergs gåtur fra Opaker til Årnes på Lokalfotballen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.