4. divisjons raskeste spiller skaffet Blaker tre poeng

0
557

Vegard Gjelsvik har en bakgrunn fra friidretten. Nå løper han ute på Bruvollen, og mot Fet løp han inn to scoringer i 3-0-seieren.

Les også: Direkte fra kampen

Vegard Gjelsvik er nok 4. divisjons raskeste spiller. På fotballbanen er han allsidig og kan spille både back og midtbane. Mot Ull/Kisa 2 var han banens beste som høyreback, og mot Fet løp han fra blåtrøyene som høyreving.

26-åringen har vært litt inn og ut av laget i det siste.

-Ja, jeg har dame i Tromsø, så det blir litt reising og da mister jeg noen treninger. Hun er fra Vadsø så man kommer jo ikke lenger unna, sier Gjelsvik om plassen på laget. – Og så tok jeg en litt lang sommerferie, men nå er jeg tilbake for fullt.

Scora på corner

Mot Fet fikk Blaker en veldig god start. Anders Egeberg slo en god corner, og Martin Mathisen fikk gå opp helt alene og styrte ballen i mål med hodet.

Fet kom seg litt mer inn i kampen, men Blaker hadde de største sjansene. Fet spilte uten Espen Søgård, som var på sponsortur med Lillestrøm SK, og de har ikke vunnet uten Espen siden 2015. Da scoret faktisk Martin Mathisen for Fet.

Martin Mathisen header ballen i mål for Blaker mot Fet (Foto: Espen Bråthen).

Nesten bytta ut

Den store helten skulle til slutt bli Vegard Gjelsvik, men allerede etter 15 minutter var han på vei til å bli bytta. Han fikk først et gult kort, og så smalt han til i et par dueller til. Blaker-trener Fredrik Larsen spurte Gjelsvik om de skulle bytte han ut. Da svarte Gjelsvik kjapt at da blir han sur.

Heldigvis for Blaker holdt de Gjelsvik på banen. Han løp inn 2-0, på pasning fra Martin Mathisen, og 3-2, på pasning av Mathis Karlsson.

– Moro detta. Det er ikke ofte jeg scorer to mål i en kamp. Det har kanskje skjedd på aldersbestemt, men ikke for a-laget, tror jeg. Vi er bedre i dag enn i det siste, og vi er tøffe å møte her på Bruvollen, sier Gjelsvik.

Kristoffer Endresen takler Sander Svardahl

Mer poeng nå en i hele fjor

Hans trener, Fredrik Larsen, var ikke så fornøyd med laget, til tross av at det ble seier.

– Jeg er ikke veldig fornøyd i dag. Vi vinner, men vi må ikke tro vi er bedre enn det vi er. Sånne matcher taper vi fort mot topp 8 på tabellen. At vi vinner etter to tap det er veldig positivt. Vi har ett poeng mer enn vi fikk i fjor og en helt syk bedre målforskjell, sier Larsen til Lokalfotballen.

Blaker er nå oppe på 5. plass med 15 plussmål. De har los på Kløfta, men bakfra kommer Rælingen og rivalen Sørumsand. Sørumsand og Blaker braker sammen 17. september på Sørumsand.

For Fet ser det tungt ut. Skedsmo er på vei ned fra 3. divisjon, og da går det to lag ned fra 4. divisjon. Skedsmo 2 er fortapte allerede, og Fet har fire poeng opp til Hauerseter. HSK har en kamp mindre også.

 

Kjetil Moren Bråthen (t.v) og Marius Søgård depper etter kampen

– Det er tungt nå, men nå er vi 16-17 mann på trening. Det har vi ikke hatt på lenge. Flere av unggutta har kommet tilbake, og noen flere kommer. Jeg vil si at uansett hvordan det går så er grunnlaget mye bedre nå enn i vinter, sier Kjetil Moren Bråthen, før han går skuffende inn i garderoben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.