Foran den 21. serierunden i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
380

Ny herlig mandag i 4. divisjon. Det spilles seks kamper i den 21. serierunden, og her er kommentarer og tips.

Foran denne runden har jeg fått hjelp. Det er en eller flere av disse fire som har hjulpet til, Ola Jørstad, Christer Madsen, Ørjan Heiberg eller Pål Thoreid. Du kan gjette hvem det er.

Ull/Kisa 2 – Hauerseter

Kisa med et sterkt lag, og vil nok bevise mer enn de har gjort de siste kampene. Hjemme på Jessheim stadion skal de ha tempo som ikke HSK henger med på, men så gjelder det å få ballen i mål. Det gikk ikke så bra mot Blaker. Langås, Jørstad og Henriksen skal på dette nivået være garantister for mange mål.

HSK med ny trener, 7-0 seier sist, noen nye fjes i tillegg. Blir nok spilt lave i store perioder, men uten både Ciise og Troudart i Kisa kan Preber finne på mye bra.

Tips: 5-2
Kisa: Henriksen 2, Cotrau, Kristiansen og Søreide.
HSK: Eng og Preber.

Fet – FUVO

Fet med to seiere på rad, og det med 12-9 i målforskjell. Bergan Foss vært i glimrende form, og Fet står kampene ut. Snudd både mot Skedsmo 2 og Årnes på slutten. Mye rutine, og en greie med at de alltid tar nok poeng til å klare seg, skal det skje i år også må de nok ta poeng hjemme i dag.

FUVO med god form om dagen. Seire mot Kløfta og EIF, samt uavgjort mot KIsa 2. Alt dette på 8 dager. Tynn tropp, men kvalitet i hvert ledd. Avhengig av seier i hver kamp for å kunne sette trykk på Kisa og holde AHFK bak seg. Mangler Westerheim, Shurdiqi og Rzaev.

Tips: 1-3
Fet: Søgård
FUVO: Brenna 2 og Hopen.

Kløfta – AHFK

Kløfta med sterk seier på Bruvollen sist. Nystrøm tilbake i tillegg. Da er laget nesten fulltallig. Hovde sine menn er veldig gode på de gode dagene. De er garantert tente til denne kampen. Haugen mangler.

AHFK med en god kamp sist mot Kisa, men det gav 0 poeng. Hvor mye energi tok det? Samme lag igjen, og det høye presset skal Kløfta få slite med. Det blir en tøff fysisk kamp med trøkk og dueller. Dødballer og lange kast avgjør denne kampen er mitt tips.

Tips: 1-2
Kløfta: Rød
AHFK: Kopperud og Vestreng (Ola).

EIF – Blaker

EIF med god form. 5 seiere på 6 siste, kun tap mot FUVO sist. Et fysisk lag med spillere som er gode i avgjørende situasjoner både offensivt og defensivt. Berg har fått bedre struktur enn på lenge, og når de i tillegg er dødball-sterke, så er de blitt et godt kollektiv. Ulseth viktig.

Blaker, det mest undervurderte laget i denne divisjonen. Tok skalpen av Kisa forrige uke, og det tok for mye energi, slik at Kløfta vant en jevn kamp på Bruvollen. Troppen er full, og Svensken er tilbake etter noen uker borte. Klarer de fortsette med den gode fysiske fotballen, så har de nesten alltid spillere som avgjør.

Tips: 2-2
EIF: Kristiansen og Olsen
Blaker: Mathisen og Kristiansen

Strømmen 2 – Rælingen

Strømmen 2 med et meget sterkt lag for dagen. 13 poeng på de siste seks kampene sier sitt om at Strømmen har stilt bedre lag i høst, og det gir poeng. Åtte mann med OBOS-kontrakt i dag. Tempo er nøkkelordet, og her bør det bli klasseforskjell.

Rælingen med treg start etter sommerferien, men nå har lokomotivet virkelig begynte å gå. Tjernsli i form, og 7 poeng på 3 siste. 10-4 i målforskjell på de tre kampene. Et gjerrig lag i form, så får vi se om de klarer å stenge butikken i dag. Rælingen avhengig av at Torud og Tjernsli leverer målpoeng.

Tips: 6-1
Strømmen 2: Martin 3, Ness 2, Achrifi og Kjos.
RFK: Tjernsli

Sørumsand – Skedsmo 2

Sørumsand er laget i divisjonen som varierer mest. Fra 0-12 i sekken mot Kisa, til 7 poeng på 4 kamper, og en sterk borteseier mot Årnes sist. Rahim tilbake i scoringsform er viktig for rødtrøyene. Sitter det defensive spillet, så er SIF gode. Mistet Marko Nazari og Cotrau. Viktig kamp som kan få SIF ut av gjørma.

Skedsmo 2 stiller «som vanlig». De unge guttene holder kampene godt mellom 16 meterene, men det blir mange baklengs. Ledet 4-0 mot Fet sist, røyk 6-5, det er ikke et godt tegn for et lag i bunnen av tabellen. Har med Bjørkeng, Hando og Tomov av de etablerte, men mangler viktige Lobmann.

Tips: 4-1
SIF: Rahim 2 og Arman Nazari 2.
Skedsmo 2: Tomov.

Hvilken kamp skal du på?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.