Er det smålig av OBOS-klubben Ull/Kisa?

0
1919
Sebastian Cotrau og Ull/Kisa 2 brant mange sjanser mot Blaker

Kommentar: Det var forventet en liten folkefest på Rømskog i kveld da Aurskog-Høland skulle få besøk av Ull/Kisa 2 til toppkamp i 4. divisjon. Nå har Ull/Kisa satt en stopper for det.

Min første tanke er at det var litt sært av Aurskog-Høland å flytte kampen ut til Rømskogbanen. De spiller jo på Høland og på Bjørkelangen. Jeg sjekket ut litt, og fant ut dette var en liten avtale AHFK hadde med Rømskog – at de skulle spille en kamp på Rømskog på grunn av samarbeidet de har med den lille klubben like ved svenskegrensa.

De ønsket å holde fortsatt liv i fotballen der ute.

Men innerst inne så tror jeg også Aurskog-Høland tenkte på denne kampen da de så an hvordan serien var. Det å få møte Ull/Kisa 2 inne på en trang gressbane hadde vært en stor fordel. Det er ikke bare 2. lagene som driver med kynisme.

Merkelige uttalelser fra Kisa

Alle fikk med seg at kampen var flytta til Rømskog i juni. Og da mener jeg alle. Jeg veit at de personer i Ull/Kisa fikk det med seg. Det kommer varsler i Minfotball. Terminlister oppdateres. De ble raskt spredd på sosiale medier.

Så da Ull/Kisa sier at de ikke visste om dette før i forrige uke i en artikkel i lokalavisen Indre Akershus Blad, så begynner man å lure. De sier også der at det ikke spiller noen rolle for de hvor kampen går.

Ja, de har regelverket på sin side, og kretsen har gjort en stor feil. Det er uheldig i denne saken.

Rælingen er mer rause

For et par runder siden spilte FUVO mot Rælingen på Sandermoen (hjemmebanen til Sander) og der krevdes det ingen skriftlig varsel og det ble ikke sendt noe skriftlig varsel. Kampen ble spilt. Det eneste Rælingen ble spurt om var tidspunktet for kampen fordi det ble en lengre reise for de. Kanskje Rælingen er rett og slett litt mer rause. De har nesten like mye å spille for – de kan komme seg til NM-kvalik.

Kanskje Ull/Kisa skulle spilt den kampen på Rømskog. De kommer uansett med flere OBOS-spillere og skal normalt slå 4. divisjonsspillere.

Vi får håpe folk i Aurskog-Høland kommer på kamp. Det hadde jo vært gøy for Ull/Kisa med litt folk på kamp. OBOS-lokaloppgjøret mot Strømmen dro 300 tilskuere på søndag. På Rømskog hadde kommet flere enn det, så får vi se hva AHFK får til på kort varsel på Bjørkelangen.

Hva mener du? Riktig av Kisa eller er det smålig?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.