– Jeg kan takke Aurskog-Høland for alt

0
1424

De to siste dagene har det stormet rundt Aurskog-Hølands keeper, Ahmed Jouini. Nå ønsker keeperen å fortelle hva som har skjedd de siste dagene.

Ahmed kom fra Tunisia etter en lang og tøff reise som ung gutt, der han ble kidnappet med til Italia av to unge menn som ønsket å flykte. Med barn var det enklere å komme seg inn. Han var innom flere land før han endte opp på Løken.

– Først og fremst så ønsker jeg å takke Aurskog-Høland for alt. De har hjulpet meg med alt i livet siden jeg kom til Norge. Jeg ønsker å betale tilbake for all hjelp, men nå har jeg ikke vært god nok og på benken kan jeg ikke betale tilbake, forklarer en følelsesladd Jouini til Lokalfotballen.

Den høyreiste 23-åringen føler seg feilsitert av Indre Akershus Blad sin sak, men ønsker ikke å følge opp saken.

– Nei, det blir bare ord mot ord, og det kan jeg ikke bruke tid på. Noen ganger føler jeg meg ikke helt riktig forstått på grunn av språket. Det jeg mente var at nå som jeg ikke er god nok så kan jeg ikke bidra og betale tilbake. Derfor er det like greit at jeg gir meg, sier Jouini.

Ahmed Jouini gir seg i Aurskog-Høland (Foto: Espen Bråthen)

Møtte ikke til kamp

Det lille dramaet startet i helgen da plutselig Jouini meldte avbud kort tid før en kamp der han ble vraket til fordel for 16-åringen Even Vestreng. Jouini møtte ikke opp til kampen, og ryktene har spredd seg som ild i tørt gress.

– Jeg sa ifra dagen før, men jeg har sliti med motivasjonen etter ferien. Ankelen min er fortsatt vond og jeg trenger fysioterapi og en slik time hadde jeg på lørdag. Even fortjener helt klart sjansen etter at jeg har vært dårlig i de tre siste kampene, forklarer Ahmed, som ikke ønsker å si så mye mer om hvorfor han valgte å ikke møte på kampen.

Burde du ikke vært der å støtte den unge keeperen?

– Ja, det kan du si, men jeg føler jeg ikke klarer å bidra på samme måte. Even har vært på alle treninger i år, og han fortjener sjansen. Det vil helt sikkert gå bra, sier Jouini.

Nå venter en lengre ferie på Ahmed før han eventuelt finner seg en ny klubb. Blaker var allerede på tråden mandag med keeperen.

– Det skal bli godt med en ferie. Få ting litt på avstand. Mitt største ønske er at de i og rundt Aurskog-Høland skal huske meg på en god måte, avslutter Ahmed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.