Vilje og innsats slo klasse – igjen

0
890

Blaker slo overraskende topplaget Ull/Kisa 2. Det viste at vilje og innsats slo klasse nok en gang. 42-åring i mål og en trening de to siste ukene holdt mot betalte OBOS-spillere.

Les også: Direkte fra kampen

Det var få som hadde trodd det før kampen. Underveis i kampen var det også veldig få som trodde på Blaker-seier. Men, igjen, som vanlig, overrasket kompisgjengen fra Bruvollen.

De lå tett og kompakt. De frustrerte OBOS-spillerne. Ole Kristian Langås så ut som en 5. divisjonsving. Emmanuel Troudart hadde sliti med å komme med på Bøn (ikke for å være slem Per Dahl). Henrik Kristiansen trillet bare ball sideveis. Nye Sebastian Remme Berg var i baklomma på Martin Mathisen.

42-åring var matchvinner

Og bakerst hadde 42-åringen Vidar Anzjøn en strålende kamp. En av redningene er av aller ypperste klasse da Sebastian Cotrau smalt til et skudd fra åtte meter og Anzjøn slang ut en arm. En matchvinner-redning.

– Slike futsal-redninger er ålreit. Det går på reaksjon, sa Anzjøn rolig etter redningen. Lokalfotballen hadde selvfølgelig satt seg bak feil mål, men det ble mye hyggelig prat med Anzjøn.

Blaker lå lavt, og midtbanen jobbet knallhardt. De ga Kisa nesten ikke rom foran egen sekstenmeter. Også Vegard Gjelsvik hadde en strålende kamp da han herjet på egenhånd på høyresiden.

Blaker tok ledelsen

Gultrøyene ble mer og mer frustrerte, og de ble straffet. Etter en kontring fikk Blaker corner. Anders Egeberg slo godt inn, og Martin Mathisen headet ballen i mål via stanga.

Ull/Kisa 2 burde ha scoret et par mål i 1. omgang. Det skal sies. Herman Henriksen slo opp en ankelskade, og innbytter Hevar Taymur fikk den største. En meter fra mål skal han bare trille ballen i åpent mål, men han tråkket på ballen.

Den 2. omgangen ble tålig lik den første. Ull/Kisa 2 hadde mye ball, men skapte ikke så mye som forventet. De hadde sjanser, men Anzjøn tok seg av de.

Sebastian Cotrau og Ull/Kisa 2 brant mange sjanser mot Blaker

Nordseth herjet

Så fikk vi noen sekunder med Martin Nordseth-magi. Vingen vendte bort en mann og skrudde ballen vakkert over keeper Gjertsen og i mål. Jubelen var skyhøy ute på banen, og Blakers 20 supportere ga fra seg god lyd på tribunen.

Hjemmelaget fikk inn en redusering ved innbytter Ole Andreas Nesset, men utligningen kom aldri.

– Vi er jo litt heldige. Vi får en dårlig start men hever oss. Disse gutta løper så mye og vi er gode i duellspillet. Så vi tar disse tre poengene vi, sier Raymond Berntsen, som hadde ansvaret for laget i kveld. Trener Fredrik Larsen er på ferie denne uka. På onsdag kommer det en meget spennende variant, som Blaker sier, som skal lede laget mot Kløfta.

– Jeg trodde jeg hadde en sesong til i kroppen, men det har jeg ikke. Jeg har gjort for mye feil i år. Reduseringen var ræva av meg i dag, men ellers gikk det bra i dag. Det var på tide, sa keeper Anzjøn etter trepoengeren der han var den store helten.

Anzjøn hyller også sine egne lagkamerater.

– Gutta står på jævla bra. Vi løper til krampa tar oss, og vi plager de hele tiden. Vi er så gode i rommet foran stopperne, så det blir enklere for oss.

To herlig kamper denne uka

Nå er Blaker helt oppe i ryggen på Kløfta, og de to lagene møtes på onsdag. Det blir en heftig kamp med mye duellspill.

For Ull/Kisa 2 så var dette skikkelig tungt. De kommer med flere OBOS-spillere som ser ut til å tro at de skal spasere over Blaker. Nå er de tre og fire poeng foran henholdsvis Aurskog-Høland og FUVO. På torsdag braker Aurskog-Høland og Ull/Kisa 2 sammen, og i dag har det vært bråk fordi Kisa ikke ønsker å spille på Rømskog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.