Foran den 18. serierunden i 4. divisjon

0
769

To kamper er spilt denne runde, og denne mandagen er det fire kamper. Her er kommentarer og tips foran den 18. serierunden.

På søndag ble det spilt to kamper. Eidsvold IF fortsatte sitt store løft da de slo Raumnes & Årnes på bortebane med 1-0. Et selvmål avgjorde kampen. Eidsvold Turn 2 tok en grei seier borte mot Hauerseter etter scoringer av Rudi, Trøen og Stenseth.

Blaker – Strømmen 2

Blaker hang i tauene mot Aurskog-Høland men reddet inn ett poeng. Nå har de 6-2-0 hjemme på Bruvollen. I kveld møter de et sterkt Strømmen 2.

Eneste endringen for Blaker er at Thomas Bogen kommer inn for suspenderte Viktor Wikstrøm.

Strømmen 2 kommer som sagt med et sterkt lag. Bolstad, Melby, Olsen, Achrifi, Martin, Ness og Saint-Duc har spilt kamper i OBOS denne sesongen. Juniorene som er med er ålreite. De har bare med seg to innbyttere.

Mitt tips: 1-3 Mathisen for Blaker. Saint-Duc 2 og Olsen for Strømmen 2.

Blaker jubler etter scoring

FUVO – Ull/Kisa 2

Rundes toppkamp. FUVO er på 3. plass og de jakter opprykk, men har hatt en litt tøff periode før sommeren og henger etter Ull/Kisa 2. Med seier i kveld er de bare fire poeng bak. Gresset på Opakermoen ligger klart. Kim Brenna er i draget, og FUVO er klare til å legge ned en stor jobb.

Taper FUVO så er det borte allerede i opprykkskampen.

For Ull/Kisa 2 så viser de alvor i kveld. Flere spillere med mye OBOS-erfaring er med. Forsvaret kunne lett ha spilt i OBOS. Rognerud, Cisse, Troudart og Walstad bakerst sammen med den gode unge keeper Gjertsen. Også Kristiansen og Langås er med.

Mitt tips: 2-4 Brenna og Nordnes for FUVO. Langås 2, Bjørgolfsson og Rognerud for Ull/Kisa 2.

Sørumsand – Fet

SIF er på vei rett ned i nedrykkskampen nå. Kun tre poeng over «streken» nå. Heldigvis for rødtrøyene er Saeed Rahim med igjen. Han og Markus Nikolaisen erstatter Mohammadi og Cotrau i kveldens startoppstilling. Mot bunnlaget Fet må SIF ha tre poeng.

Fet har ikke lagt ut troppen i skrivende stund. De ligger sist med kun ti poeng, og nå nærmer et nedrykk seg faretruende. De har ikke vunnet på ti kamper. De fikk en god opplevelse mot et godt Eidsvold Turn 2 sist, så får vi se om de kan overraske naboen i kveld.

Mitt tips: 3-0 Rahim 2 og A. Nazari for Sørumsand.

Coolbet har SIF som store favoritter til 1.30. Kanskje et lite lurespill på U til 6.00 i odds kan passe her. Nabokrangelen kan gi oss en jevn kamp.

Saeed Rahim jubler etter scoring

Skedsmo 2 – Kløfta

Skedsmo fikk et løft mot Skjetten i helga i 3. divisjon. I kveld har med et sterkere rekruttlag enn tidligere. Nye Farid Rahim er med, og det styrker vesentlig. Keeper Henrik Tesli, som stod en fantastisk kamp mot Kisa 2, er klar igjen i kveld.

Kløfta ja. Hva skjer i Kløfta om dagen? En seier på de sju siste, men de tre siste er uten tap. Troppen er nå så si fulltallig, og et par spillere er helt klare etter skader. Blir det tap i kveld kommer lagene bak kjapt og de må se seg bakover plutselig.

Mitt tips: 2-3 Olsen og Tomov for Skedsmo 2. Rød, Olsen og Haugen for Kløfta.

Tirsdag:

Aurskog-Høland – Rælingen

3. divisjon

Valdres – Lillestrøm 2

Sterk 2. lag for Lillestrøm 2. Igonen, Sandberg, Ødemarksbakken, Krogstad og nye Ayagwa spiller. Jeg så han på trening og han virket som et fysisk monster.

Mitt tips: 1-3 Spence for Valdres. Krogstad 2 og Ødemarksbakken for LSK 2

Hele 2.27 i odds på LSK 2 her. Det er altfor høy odds. Må prøves.

Strømsgodset 2 – Eidsvold Turn

Bortelaget har til og med vært i storavis VG nå fordi de er det eneste laget i mennenes fire øverste divisjoner som ikke har tapt ennå.

Turn mangler vel bare nye Magnus Tvedte, ellers er det full tropp for blåtrøyene. Godset har ikke langt ut troppen sin, så vanskelig å tippe.

Mitt tips: 1-2 Økland og Gawecki for Turn 2.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.