– Vi fikk beskjed om å spille lenger baller

0
662
Blaker jubler etter scoring

Bruvollen er igjen fortet til Blaker. De rundspilte Rælingen i 6-2-seieren, og det etter mye fint spill langs bakken. Det ville ikke trener Fredrik Larsen ha noe av.

– Vi fikk beskjed om å slå lenger i pause, men det skjedde ikke. Vi har en mye bedre stall nå som orker mer, og da klarer vi mer spill langs bakken. Det gikk fort fremover langs bakken i dag, forklarte Martin Mathisen som var banens klart beste spillere denne strålende august-dagen på Bruvollen.

Trener Fredrik Larsen ønsket lenge baller i 2. omgang. Han fikk heller servert go’fotball (Foto: Espen Bråthen)

Midtbanespilleren var skadet i vinter, og har blitt bedre og bedre utover i året.

Pent småspill

Noen av målene på Bruvollen var strålende. De spilte seg gjennom et stillestående Rælingen-lag gang på gang.

Sander Svardahl scorer for Blaker

– Jeg veit jo ikke hvorfor det sitter så godt om dagen, egentlig. Vi trener veldig lite. Denne uka har vi kamp mandag og torsdag, og ingen treningsøkter, sier Mathisen og ler godt.

Nå har Blaker fem strake seire, og de har 6-1-0 hjemme på Bruvollen.

– I dag syns jeg matta var strålende. Likevel så syns nok lagene vi møter at gresset er vanskeligere enn de tror, og det gir oss en god fordel. Nå har vi ikke møtt de beste ennå – det må sies, forklarer Mathisen.

Viktor Wikstrøm sendte Blaker i ledelsen på en scoring som nok fortsatt blir diskutert. Rælingens keeper mistet ballen, og Anders Fjeldstad kastet seg bakover og slo ballen ut. Ballen var klart inne, men Aden var 10 meter fra dødlinja, og det reagerte Rælingen på.

Lokalfotballen satt på linja, og så at ballen var klart inne. 

Sander Svardahl doblet ledelsen like etterpå. Blaker kjørte på, og Rælingen fikk ikke til noe som helst. Nå lurte vi bare på hvor stor seieren skulle bli. Og stor ble den. Wikstrøm, Egeberg, Nordseth og Dahlum Nilsen økte ledelsen. Rælingen reduserte to ganger. Den første ved Jesper Bjarmann, og så scoret Chima Okehi med nasan.

– Det var kjedelig med de to baklengs, fordi vi fortsetter faktisk å være gode bakover etter vi har begynte å score mye mål igjen. Flere spillere kommer på scoringslista, og det er veldig positivt.

Martin Nordseth scorer for Blaker mot Rælingen. Midtbanespilleren motokk en strålende ball fra Mathisen.
AHFK venter

På torsdag smeller det igjen. Blaker får besøk av Aurskog-Høland. I fjor vant Blaker enkelt på Bruvollen, og AHFK har pleid å vinne tålig enkelt hjemme på sitt kunstgress.

– Vi håper på en reprise fra i fjor. Det er så enkelt at det laget som er mest tent vinner, avslutter Mathisen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.