Fotballfest i 4. divisjon denne mandagen – kommentarer og tips

0
874
Pål Thoreid og Marius Jeppesen reddet her Blaker fra en baklengs (Foto: Espen Bråthen)

Det er sju kamper, altså full runde, i 4. divisjon denne mandagen. Det er mange åpne og spennende kamper, og her får du kommentarer og tips.

Eidsvold IF – Sørumsand

Hjemmelaget har, som forventet, løftet seg nå i høst. To gode seire og masse mål har gitt de mye selvtillit. Nå kommer en god pekepinn på hvor laget står.

EIF mangler Daniel Olsen, ellers ser det bra ut. I tillegg til Espen Berg Ottesen og Magnus Iversen da.

For Sørumsand var det en tung opplevelse mot Kisa 2, før det ble en ålreit opplevelse mot Kløfta i 2-2-kampen. I kveld er det fleste tilbake for SIF. Saeed Rahim og Arman Nazari er med nå etter ferie.

Nazari-gutta har trent med Fram Larvik, men er altså fortsatt i SIF.

Mitt tips: 3-2 Kristiansen, Solberg og Hemat for EIF. Rahim og A. Nazari for SIF.

Eidsvold IF er favoritter, i følge, Coolbet. Det syns jeg de er også og 1.90 er bra odds.

Strømmen 2 – FUVO

Strømmen 2 kjører et mye sterkere lag i kveld enn i forrige kamp mot FUVO. Da vant Ørjan Heibergs gutter bøttevis – 0. Kim Brenna scoret seks mål.

De har Bolstad i mål, Melby og Martin på midten, og den nye spissen fra MLS Steeve Selso Saint-Duc debuterer. Er han like god som navnet er langt så tyder det bra. Ellers kommer Strømmen med juniorer, og det skal holde hardt mot FUVO.

For FUVO ser det bra ut. En storseier mot normalt defensivt gode Rælingen sist. Det tynnes derimot ut litt i rekkene. USA-farerne er borte, og Preben Finstad er tilbake på skolebenken.

Mitt tips: 1-4 Saint-Duc for Strømmen 2. Brenna 2, Rzaev og Hopen for FUVO.

Blaker – Rælingen

Blaker bare kjører på om dagen. En sterk 5-1-seier sist mot Hauerseter, og nå er de oppe på 5. plass og med los på Kløfta. Gjelsvik og Karlsen mangler, men Dahlum Nilsen er tilbake. Fortsatt samme bakerste fem, og de har jo sluppet inn færrest mål i 4. divisjon i år.

Rælingen gikk på en skikkelig smell mot FUVO, men var veldig gode like før ferien. Tjernsli sliter med en skade, men er med. Aunemo og Manea er ikke med. To nye juniorer med i stallen i kveld. Jonus Bjarmann er sønnen til en viss Torgeir Bjarmann (Torgeir trener G19-laget til Rælingen også).

Mitt tips: 2-1 Nordseth og Wikstrøm for Blaker. Piyad for Rælingen.

Hauerseter – Aurskog-Høland

Hauerseter har hatt en tung periode nå. De har fire strake tap, og det har vært mye rart. I kveld stiller de det beste laget de har gjort på lenge. Endelig er Marius Preber tilbake, og Blaker-brødrene er med. Et helt annet lag enn det som fikk skikkelig bank av Blaker i forrige runde.

Aurskog-Høland starter med samme som sist som slo Eidsvold Turn 2. Stian Skjeggenes er tilbake, og både han og Henrik Jensen sitter på benken.

Disse kampene er alltid jevne og spennende uansett divisjon og tropper. Slik blir det i kveld også.

Mitt tips: 2-2 Preber og P. Blaker for HSK. O. Vestreng og Skjeggenes for AHFK.

Etter at HSK la ut det som er årets beste tropp, så er 5.40 i odds mye verdi. En H burde prøves, selv om bortelaget fortsatt er favoritter.

Marius Preber er Hauerseters viktigste spiller, men er han i form etter å ha trent lite? (Foto: Espen Bråthen).

Ull/Kisa 2 – Skedsmo 2

Det har vært en tøff uke for Ull/Kisa. Tap i OBOS og mistet noen spillere på grunn av skader. Det spiller derimot liten rolle til kveldens kamp. De skal uansett enkelt slå Skedsmo 2 sitt juniorlag. Fredrik Ullersmo og Herman Henriksen er ute med skader, så nå er det bare Langås, Rognerud og Kristiansen fra OBOS-troppen. Martin Søreide satt på benken i helgen. Keeper Alexander Vangen står også i kveld.

Skedsmo 2 kommer med så å si et juniorlag – der alt fokus er på a-laget om dagen. De sliter fortsatt i 3. divisjon, så de må prioritere. Enkelt valg.

Mitt tips: 5-0 Langås 2, Bjørgolfsson, Kristiansen og Søreide for Kisa 2.

Fet – Eidsvold Turn 2

Fet får det tungt i høst. De har fått deng i de siste kampene. To uavgjort er alt de har fått med seg på de ni siste kampene. I kveld er Espen Søgård tilbake.

Eidsvold Turn 2 har med seg nye Mork, Tvedte og Stenseth. De spilte ålreit i perioder uten Mork og Tvedte mot AHFK sist, og burde ta med seg tre poeng denne kvelden.

Mitt tips: 1-3 Tolsciner for Fet. Mork, Tvedte og Madsen for Turn 2.

Kløfta – Raumnes & Årnes

En seier på siste seks for Kløfta. Det sier alt om den dårlige formen. Cupeventyret sitter hardt i, som det har gjort for de fleste lagene som har møtt LSK i 1. runde. Ok kamp mot Sørumsand.

I kveld er viktige Damstuen borte. Olsen og Poor også. De to nederste navnene i FIKS har jeg aldri hørt om – unggutter i Kløfta. Moro at de tar med de.

Raumnes & Årnes mangler fortsatt viktige Patrick Hansen, men ellers ser det bra ut får blåtrøyene. De er i god form om dagen, selv om de tapte for gode Kisa 2 sist, men i kveld møter de nok et lag som spiller tålig likt men er hakket bedre.

Mitt tips: 3-1 Rød 2 og S. Saleh for Kløfta. M. Hansen for R&Å.

Her er også Kløfta litt for stor favoritt hos bettingselskapene. 6.00 på U er bra på det om normalt er to defensivt sterke lag.

Hvilken kamp skal du se i kveld?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.