Trym Halvorsen og Fjellhamar viste muskler mot et sterkt Lørenskog 2

0
921

Fjellhamar fortsetter sin seiersferd i 5. divisjon. Mot et meget sterkt Lørenskog 2 viste Trym Halvorsen og hvittrøyene muskler i 2-1-seieren.

Les også: Direkte fra kampen

– Dette er det deiligste seieren i hele år. Det er morsomt å møte så gode lag, og vi kriger hele veien. Vi er vant til å styre kampene, sier Trym som fikk skikkelig krampe på slutten av kampen. Han gikk rett i bakken. Løp to meter og sank ned igjen, men han fullførte med stil og var banens klart beste.

Allerede i de første duellene klinket Halvorsen til, og Riki Alba hadde ikke noen som helst mulighet mot en tent midtstopper.

Trym Halvorsen og Riki Alba i duell

– De kommer jo nesten med et 3. divisjonslag. Vi fikk en litt dårlig start, men vi vinner fortjent. Vi skapte mye mer enn de, sier Halvorsen, og viser fram ei skikkelig «kasse» der vi står ute på banen.

-Jeg har vært skadet lenge, og begynte å trene mye styrke. Det har hjelpa veldig, er det raske svaret.

Trym Halvorsen med krampe

Trym Halvorsen var lenge et talent i Strømmen, men fikk ikke helt muligheten. Veien gikk videre til Skjetten i 3. divisjon, og det passet ikke helt. Nå er han «nede» i 5. divisjon, og har dominert i mange kamper. Og i kveld viste han sitt høye nivå mot meget god motstand.

– Det er veldig bra i FFK. Det er det beste miljøet jeg har vært i hele min karriere. Vi er kompiser alle sammen, og vi spiller for hverandre, sier Trym. Han får også mye ros av sin trener, Stian Isetorp.

Skapt for slike kamper

– Trym er som skapt til slike kamper. En skikkelig kriger. Han er en vinnerskalle og det er konge med slike typer på laget, sier Isetorp, og legger til at han var svært skuffet over at han ikke kom med på vårens lag i 5. divisjon.

Isetorp hadde også med seg to nye hjelpetrene i denne første kampen etter ferien. Per Christian Næss og Halfdan Roth har kommet inn etter at Robert Rognerud flyttet i sommer.

– Det er en kremløsning. Lokale gutter som kjenner alle her. Nå er alle spillerne kun et par lange steinkast herfra. Vi bygger lokalt, sier Isetorp.

Fjellhamar skapte sjansene

Ute på banen fikk treneren se Lørenskog gå i strupen på Fjellhamar i åpningen av kampen. De skapte et par sjanser, men ikke noe mer. Fjellhamar fant etter hvert ut av pressavstanden og tok mer over. Nevnte Halvorsen og Mats Espeland dominerte ute på kunstgresset.

Fjellhamar hadde flere gode kontringer, og både Jonas Flood og Espeland hadde gode sjanser til å score.

Scoringene kom derimot i 2. omgang i denne meget gode 5. divisjonskampen. Lørenskog 2 scoret etter en corner der Erlend Berg Farstad var sist på ballen.

Anders Stensøe har scoret for Fjellhamar

Og Fjellhamar satte inn to raske, også de på dødball, der Anders Stensøe og Anders Risan headet inn hver sin scoring.

Drama på slutten

Fjellhamar holdt godt unna, helt til tok helt av på slutten. Lørenskog fikk mange dødballer og presset var stort mot keeper Bolstad i FFK-buret. Lørenskog 2 fikk også en scoring og de jublet lenge – før de fikk med seg at AD hadde løftet flagget. Diskusjonene ble store, og etter en lengre prat med AD valgte dommer å stå på avgjørelsen om offside.

– Nå skal vi opp til 4. divisjon. Gjelleråsen 2 kan bli tøffe, og resten skal vi slå, avslutter Halvorsen til Lokalfotballen.

Fjellhamar leder nå serien med 15 poeng på Gjelleråsen 2, Lørenskog 2 og Flisbyen. Det er faktisk kun tre poeng fra GIF 2 på 2. plass til AFSK på 8. plass. To lag rykker opp, så dette blir en vanvittig morsom høst i 5. divisjon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.