Treningskulturen har blitt bedre – Kristiansen med hattrick for Eidsvold IF

0
707

Det løsnet skikkelig for Fredrik Kristiansen og Eidsvold IF i lokaloppgjøret mot Eidsvold Turn 2 da de vant 5-3. Kristiansen roser treningskulturen.

Les også: Direkte fra kampen

– Vi har fått inn noe gode spillere pluss at vi har fått tilbake noen fra skader, og da har vi fått inn en helt annen treningskultur. Vi merker at det er bedre på trening for å si det sånn. Gode treninger har alt å si, sier tremålsccorer Fredrik Kristiansen til Lokalfotballen etter de tre viktige poengene.

-Og, dette er ikke noen som helst klaging på Kyrre (Innstøy – treneren som trakk seg i vår), fordi da hadde vi masse forfall hele tiden. Det er viktig for meg å få fram, sier Kristiansen.

Fredrik Kristiansen header inn sin andre scoring for EIF mot Turn 2 (Foto: Espen Bråthen)

Inn har Roy Arne Berg kommet, og han har ryddet litt opp i stallen. Nå skal de prøve å gjennskape et nytt godt EIF-miljø.

Skal skape et EIF-miljø

-Vi har to mål denne sesongen. Vi skal ha et EIF-miljø hvor alle bidrar igjen. Det skal også alltid være fokus på neste kamp. Vi har startet bra med god jobb i sommer med gode treninger, også interessen og entusiasmen har vært høy, sier Berg.

Roy Arne Berg er trener i Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen)

I det som flere håpet skulle bli et tøft lokaloppgjør ble skuffet. Eidsvold IF gikk ut i 100 mot Turn, og allerede etter 30 minutter stod det 0-4 på Myhrer. Eiven Solberg og Kristiansen hadde lekestue, selv om de også var veldig effektive. De scoret to hver før pause og kampen var avgjort.

Turns juniorforsvar ble kun en liten håndfull for de gode spissene Solberg og Kristiansen.

Turn fikk en redusering før pause ved Sondre Rudi.

2 omgangen ble på mange måter en transportetappe for rødtrøyene. De fikk nok en redusering til 2-4, men da svarte Fredrik Kristiansen kjapt etter et langt innkast fra Daniel Olsen.

– Dette var deilig. Det var godt for oss med en trepoenger, fordi vi har ikke hatt så god selvtillit i det siste. Vi veit vi er gode og kan slå hvem som helst nå om dagen. Nå skal vi ha gode treninger og ta kamp for kamp. Vi skal ikke rykke ned, sier Kristiansen. Og han får støtte fra sin trener.

Fredrik Kristiansen rundet keeper og banket denne ballen i mål (Foto: Espen Bråthen).

– Vi er gode, men også effektive. Vi treffer på planen vår. Turn etterlater seg rom som vi utnytter. Det irriterer meg at vi fikk tre baklengs, men det er jo veldig positivt å score fem mål, sier Berg.

Selv om EIF hadde åtte mann i troppen som tidligere har spilt for Eidsvold Turn, så ble det et rolig lokaloppgjør. Det tente litt til mellom trenerne da Robin Limbodal fikk et feil gult kort, og selv ble skadet, men det var alt.

Noen dueller fikk vi. Her kriger Espen Brenden til seg ballen fra Sondre Rudi (Foto: Espen Bråthen)

– Nja, det er jo litt rivalisering. Vi har et par kompiser der fortsatt, men det er mange unggutter der og de har ikke vi noe forhold til. Uansett deilig å slå naboen, avslutter Kristiansen, før de skulle ta kampropet som nesten alle hadde glemt.

Eidsvold IF passerte Fet på tabellen, og på mandag så møtes lagene på Fedrelandet. Det blir en viktig kamp det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.