Lars Jørgen Mork er klar for Eidsvold Turn

0
916
Lars Jørgen Mork slik vi er vant til å se han - i godt driv (Foto: Espen Bråthen).

Nå mener Eidsvold Turn virkelig alvor. Lars Jørgen Mork er klar for blåtrøyene, og nå skal han finne tilbake til go’formen igjen.

Det siste året har ikke vært Lars Jørgen Morks beste stunder på fotballbanen. Skedsmo har hatt det tungt, og Mork har også hatt motgang. Det har endt med svakere spill og flere gule og røde kort. Nå bytter den teknisk slepne midtbanespilleren beite til opprykksjagende Eidsvold Turn.

Nå blir Kristoffer Trandum Nordlie og Lars Jørgen Mork lagkamerater i Eidsvold Turn (Foto: Espen Bråthen).

– Jeg har valgt Turn fordi jeg har trua på det dee driver med, og at det virker som en bra gjeng. Og ikke minst er de et godt lag med muligheter for opprykk, sier Lars Jørgen Mork til Lokalfotballen om valget.

 

Eidsvold Turn leder serien med seks poeng på hardtsatsende Kvik Halden, men nå har Turn hentet inn Magnus Tvedte og så Mork. Nå har Turn gått fra en litt tynn stall, til en stall som ser slagkraftig ut.

– Opprykksmuligeten ser jeg selvfølgelig på som stor, da de har sett utrolig solide ut så langt i år. Så håper jeg selvfølgelig på like god høst, sånn at vi kan ende opp med et opprykk, sier Mork.

Hva kan du tilføre Eidsvold Turn?

– Jeg håper og kunne bidra til en enda større konkurranse både i kamp og på trening. Og forhåpentligvis et klokt fotballhode og godt humør, avslutter Mork.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.