– Tilfører trøkk og engasjement – og forhåpentligvis noen scoringer

0
719

Magnus Tvedte var en jaget mann da han meldte ankomst til Romerike igjen, etter en periode i Gjøvik. Nå er romerikingen klar for serieleder Eidsvold Turn.

– Fin klubb som jeg kjenner litt fra før. Har en del gode kompiser der også. Også ser jeg selvfølgelig en god mulighet for å gå opp. Noe som er et klart mål for min del, sier Magnus Tvedte til Lokalfotballen.

Magnus Tvedte gir alltid 100%, og nå er det Eidsvold Turn som skal få gleden av entusiasmen (Foto: Espen Bråthen).

Magnus Tvedte har denne sesongen blitt omskolert fra spiss til midtstopper, og gjort det med bravur i Gjøvik Lyn. Politimannen har fått jobb på Jessheim, og da kastet Turn, Lørenskog og Skjetten seg inn i jakten på den tøffe spilleren. Også OBOS-klubben Strømmen hadde Tvedte på treninger og i en treningskamp.

– Jeg trente med Strømmen ja, og det har egentlig gått veldig bra. Samtidig så tenker jeg at det kanskje ikke er akkurat rette timinga for Strømmen å slippe til folk med null OBOS- erfaring denne høsten her. Det hadde ført til mye 4. divisjon. Derfor føler jeg Eidsvold Turn var det riktige ut denne sesongen, forklarer Tvedte.

Trener Joakim Dragsten og Turn har som kjent en litt tynn stall, og skal de klare et opprykk må de ha inn noen nye spillere.

Joakim Dragsten har fått på plass Tvedte, og nå jakter de videre på noen andre spillere (Foto: Espen Bråthen).

– Vi har vært nødt til å se etter noen nye spillere i sommer, og har primært sett etter forsterkninger som gir oss større dybde i troppen på enkelte posisjoner. Magnus har spilt mye stopper de siste sesongene etter å egentlig ha spilt mest spiss. Dette er en fin kombinasjon som gir oss flere strenger å spille på hvis vi må forsøke å endre et kampbilde. Magnus virker også å være en flott type. Han jobber som politimann og kjenner flere i laget godt fra før, sier Dragsten til Lokalfotballen.

Hva kan du tilføre Eidsvold Turn, Magnus?

– Tilfører som regel ikke annet enn trøkk og engasjement, men det skal det bli nok av. Er nok tiltenkt å kunne brukes i begge posisjoner som spiss og stopper, avslutter Eidsvold Turns siste signering, Tvedte.

Første kamp for Tvedte og Turn er lørdag 11. august da Kråkerøy kommer på besøk.

Eidsvold Turn jakter videre på flere spillere til den spennende høstsesongen, men navnene holder de hemmelig.

– Vi har noen navn til som vi jobber med. Fordi dette er attraktive navn som flere er ute etter, ønsker jeg ikke å gå ut med hvem før det er helt klart. Det jeg kan si er at de er i samme kategori som Tvedte; spillere som kan forsterke og gi enda mer dybde til troppen, avslutter Dragsten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.