Ola Vestreng takket nei til Ull/Kisa – fortsetter i Aurskog-Høland FK

0
1246

Ola Vestreng har den siste uka trent sammen med Ull/Kisa. Nå har unggutten tatt valget, og han bestemte seg for å bli i moderklubben.

Les også: Vårens lag i 4. divisjon

-Jeg valgte å fortsette i AHFK fordi jeg tror det vil passe meg best denne høstsesongen. Vi henger fortsatt med i toppen, og det er en fin gruppe som skal kjempe sammen videre denne høsten, sier Ola Vestreng til Lokalfotballen.

Hva var tilbudet fra Ull/Kisa?

– Tilbudet fra Kisa var å spille på rekruttlaget i 4. divisjon, samtidig som jeg kunne hospitere med OBOS-troppen, svarer Vestreng. – Oppholdet i Kisa var veldig bra. Fint miljø, gode trenere og spillere. De har alle forutsetninger til å bli en toppklubb i Norge.

 

19-åringen har kanskje vært den beste spilleren i 4. divisjon denne sesongen. Han har scoret ni mål fra sin midtbaneposisjon og involvert i mye av AHFKs offensive spill.

– Mine mål som fotballspiller er fortsatt å kjempe om å spille i de øverste divisjonene i Norge. Jeg kan bli bedre på absolutt alt, og det er det som gjør det artig å trene og spille videre, sier Bjørkelangingen.

Er døra stengt til Jessheim nå?

– Nei. Vi holder en åpen dialog, og tonen er god uansett, svarer Ola, som nå ser frem i mot høstsesongen med Aurskog-Høland. Denne høsten skal laget spille på Bjørkelangen kunstgress, som snart åpner sitt nye klubbhus.

Ola Vestreng og resten av AHFK jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen).

– AHFK ligger i en glimrende posisjon. Tror og håper vi kan kjempe i toppen til siste spark på ballen, avslutter Ola, som nå sammen starter hardkjøret frem mot første høstkamp mot EIdsvold Turn 2 7. august.

Ull/Kisa 2 leder serien med 34 poeng, poenget foran FUVO, og fire poeng foran Aurskog-Høland.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.