Ryktebørsen for juli i lokalfotballen på Romerike

0
1471

Nå nærmer det seg høststart for lokalfotballen på Romerike. Lagene styrer og steller veldig for å prøve og forbedre troppene. Her er ryktebørsen med de siste ryktene, og noen klare overganger.

Les også: Vårens lag i 3. divisjon

Utfordringen nå er at mange av trenerne holder kortene veldig tett inntil brystet. De ønsker ikke at noe informasjon skal komme ut om spillere de jakter. De er redd for pengesterke klubber både på Romerike og utenfor Romerike.

Vi begynner med de klare overgangene.

Kasper Olsen går fra Skedsmo til moderklubben Rælingen. Daniel Olsen skal være klar for Eidsvold IF, og han kommer fra Eidsvold Turn. Han følger altså etter bror Fredrik til rødtrøyene.

Skedsmo har hentet inn Marcel Egbele og Daniel Haddo. Begge spilte siste kamp før ferien.

EIF med forsterkninger

For Eidsvold IF så må det forsterkes. De ligger helt sist i 4. divisjon. Det sies at Simen Martinsen kommer tilbake fra Flisa. Henrik Ulseth har trent med de, og midtstopperen som tok seg ei fotballpause er nærme en overgang.

Henrik Ulseth (t.v) trener med Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen)

EIF må forsterke bakover fordi gode Jim Freddy Pedersen er usikker om han skal fortsette å spille fotball.

For Eidsvold Turn 2 blir det en tøff høst. Med flere spillere ute, så må noen inn. Bjerkes Andreas Nygaard har blitt observert på trening med rekruttene til Turn.

HSK jakter midtstopper

Hauerseter har mistet meget viktige Vegard Knudsen, og jakter på en erstatter. De har sjekket noen av Kisas stoppere, men uten napp der ennå. Marius Preber er derimot tilbake, og det er en gedigen forsterkning nå i høst. Kan vi forvente 15 mål?

Marius Preber er Hauerseters viktigste spiller, og nå er han tilbake etter en periode i USA (Foto: Espen Bråthen).

Også Henrik Sørby er på vei bort fra HSK. Han har trent med Rælingen i det siste.

Les også: Vårens lag i 4. divisjon

Ull/Kisa jakter Markus Sørensen, og det har vært samtaler mellom klubbene. Talentet har spilt en sesong i 4. divisjon og har tatt store steg.

En som trener med Ull/Kisa er Aurskog-Hølands Ola Vestreng. Midtbanespilleren trener både med rekrutt og a-stall, så skal han bestemme seg neste for hva han gjør videre. Som nevnt tidligere er også Eidsvold Turn interesserte, men den døra er nok stengt nå.

Raumnes & Årnes mister noen spillere til skole og militæret nå i høst.

Mattis Haug, eks-AHFK, trener nå med Blaker. Andreas Halvorsrud er også tilbake hos Bruvollen-gjengen nå.

Tvedte er populær

En som er populær er Magnus Tvedte. Den tidligere spissen, som nå har vært midtstopper i Gjøvik Lyn, har trent med OBOS-klubben Strømmen. Også Eidsvold Turn står sterkt. Gamleklubben Skjetten er også på jakt etter Tvedte.

Lars Jørgen Mork sies å leite etter ny klubb. Midtbanespilleren har hatt det tungt i 1,5 år i Skedsmo leiter etter nye utfordringer. Eidsvold Turn og noen Oslo-klubber er interesserte – blant annet Lyn.

Didrik Mostue er som nevnt tidligere ferdig i Skedsmo på grunn av jobb i Forsvaret.

Gjelleråsen mistet Jaran Vefring tidligere i år, og nå er Lars Billington på vei ut på grunn av studier. De grønne fra Li jakter nå keeper. Gjelleråsen gjør også alt de kan for å beholde viktige Marius Pande. Han skal studere, og det blir lang pendlervei hvis han skal fortsette i Gjelleråsen.

I Strømmen er det heller ikke bare fryd og gammen. Flere av de lokale juniorene er ikke helt fornøyde, og noen av de kommer til å melde overgang i sommer til naboklubber. Det blir spennende å følge hva som skjer i klubben som har hentet mange spillere de siste årene, og det har gått utover egne juniorer.

Stille i toppklubbene i 4. divisjon

For FUVO er det overraskende stille. Det viktigste er å beholde Kim Brenna. Spissen har takket nei til Skedsmo, men har et par andre tilbud han vurderer nå.

Lokalfotballen tok kontakt med Karl André Hovde for å høre siste nytt, og «Titt» var klar. Det er ingen på vei inn, og fokuset var kun på å få Adam Olsen og Remi Rød skadefrie.

Hos Aurskog-Høland er det også stille, foruten Ola Vestreng. De har sjekket litt rundt med lokale spillere som Hans Christian Bergsjø og Jesper Sundby. Hvittrøyene får tilbake to «nye» spillere på høsten i Henrik Jensen og Martin Fjellheim. Begge har vært ute med skade i lang tid.

Les også: Vårens lag i 5. divisjon

I 5. divisjon er det rolig. Den suverene serielederen, Fjellhamar, mister et par mann til studier, men det kommer sannsynligvis inn et par Fjellhamar-gutter også. Det blir ikke svekket av det.

Støtt Lokalfotballen med noen kroner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.