onsdag, juli 24, 2024

Vårens lag i 3 divisjon avdeling 2

Date:

Share post:

Romerike har seks lag i 3. divisjon avdeling 2 i 2018. Det har vært både imponerende og elendig spill av de lokale lagene, men her kommer vårens lag. Det er selvfølgelig klart flest spillere fra serieleder Eidsvold Turn. Vi burde nesten kanskje bare ha kjørt 11eren derfra, men neida. Er du enig med vårens lag?

Peter Rusina, Eidsvold Turn

Det er vel ingen keepere som virkelig har reddet masse poeng denne våren og sommeren, men Rusina ligger best an. Stabil keeper som er god på det meste. Utfordringen er noen store tabber som kommer i ny og ne. Presset hardt av Christensen og Drevland på dette laget.

Keivan Ghaedamini, Lørenskog

Opp og ned. Opp og ned. Keivan fortsetter sitt gode spill for Lørenskog. Den mest stabile og kanskje blåtrøyenes beste spiller frem til sommerferien. Rask, god med ballen og gode dødballer. Må skaffe seg flere målpoeng.

Tobias Paulsen, Lørenskog

Unggutten har virkelig tatt steget opp til å bli en god stopper i 3. divisjon – til tross for hans få år på baken i et midtforsvar. Herlig spilleforståelse, og blitt bedre i posisjonsspillet. God til å spille gjennom ledd.

Runar Heggestad, Eidsvold Turn

Jevn kamp med kollega André T. Nordlie. Kommer foran på mer jevnhet i spillet, og er nesten umulig å komme forbi. Er også god på det meste i spillet sitt. Flink til å sette i gang og god duellspiller.

Johan Kolbjørnsrud, Eidsvold Turn

3. divisjons beste spiller? Venstrebacken har i år også vært fantastisk. Styrer hele siden alene, nesten. Spiller back, indreløper og ving i 90 minutter. Bra tempo, god en mot en offensivt og defensivt. Har akkurat skrevet proffkontrakt med Turn, så hvis noen henter han nå så blir det kroner, men han har å bli i Turn så de får rykka opp.

Lars Følstad, Lørenskog

EN boks til boks-midtbanespiller. Slike midtbanespillere finnes det ikke mange av lenger i denne ballbingefotball-tiden. Smart og god timing i det meste han foretar seg. Alltid målpoeng, og jobber også hardt hjem.

Marius Pande, Gjelleråsen

Grnntrøyene klart beste, og viktigste, spiller i noen år nå. Soper opp alt som kommer i sin dype midtbaneposisjon. Godt pasningsspill, sterk defensivt og alltid målpoeng.

Thierry Dabove, Eidsvold Turn

Dessverre så gikk han til Raufoss nå, men han var strålende i perioder før sommerferien. Fra sin høyrekant danser han seg fram forbi motspillere. Han er toppscorer i avdeling 2

Jon Erik Økland, Eidsvold Turn

Midtbaneleganten har blitt flytta ned som en av to defensive i Turns 4-2-31-, men her flyttes han opp bak spissen igjen. Det er jo her han egentlig hører hjemme. Mister aldri ballen. Slår pasninger ingen andre skjønner – selv medspillerne noen ganger. Ligger lavere og dermed færre målpoeng enn vanlig, men styrer det meste av spille så soleklar på dette laget.

Kristian Bjørndalen, Gjelleråsen

Kristian Bjørndalen i farta for Gjelleråsen (Foto: espen Bråthen)

En ny «vår». Var stortalent i Strømmen før sjukdom og skader ødela. Er nå p åvei tilbake etter masse tillit i Gjelleråsen. Utfordringen er at han fortsatt er veldig av og på, men når han er på så er han strålende.

Robin Hofer Dahl, Eidsvold Turn

Foto: Eidsvold Turn på Nett

Har en knallhard intern kamp med Piotr Gawecki, men han er hårstrået foran Gawecki nå (pun intended). Ni mål på 13 kamper (flere som innhopper) er mer en bra nok av en spiss. Tøff og sterk i duellene, og dukker ofte opp riktig sted og tid.

 

Innbytter og hele troppen

 

Innbyttere:

Ole Martin Drevland, Lørenskog
André Trandum Nordlie, Eidsvold Turn
Mathias Kvalheim, Lørenskog
Marius Andresen, Skedsmo
Kristoffer Trandum Nordlie, Eidsvold Turn
Riki Alba, Lørenskog
Thomas Ryden, Gjelleråsen
Jonathan Teigland, Eidsvold Turn

PS! For Lillestrøm 2 er Erik Tobias Sandberg blant de som kunne kommet med, men nå håper vi at vi ikke får se han i 3. divisjon fremover. Også Moses, Gran og Westerlund er i nærheten, men som nevnt tidligere så er det sjelden Lokalfotballen har med 2. lag.

Er du enig i laget? Kom gjerne med innspill og kommentarer.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Bildeserie fra Bjørkelangen – Skjetten i 3. divisjon

Det var fint fotovær på Bjørkelangen, så her er en bildeserie fra den tøffe toppkampen mellom Bjørkelangen og...

Hjemmelaget kriget seg til seier etter sein scoring – det er et helvete å møte oss

Det ble den forventede fotballkrigen mellom Bjørkelangen og Skjetten, der hjemmelaget vant 1-0 etter en sein scoring. Les også:...

Direkte fra 3. divisjon: Bjørkelangen – Skjetten

Endelig fotball. Bjørkelangen har besøk av Skjetten til toppoppgjør i 3. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Det unge Lillestrøm 2-laget fikk en tøff start – og høsten blir mye av det samme

For Lillestrøm 2 har det blitt en tøff vår i «Trondheims-avdelingen» i 3. divisjon, og det blir tøft...