Didrik Mostue gir seg i Skedsmo

0
1188
Didrik Mostue jubler her etter den fantastiske scoringen mot FUVO (Foto: Espen Bråthen).

En av lokalfoballens største profiler gir seg med fotball på Romerike. Didrik Mostue skal inn i militæret, så nå blir det kun fokus på hard jobbing i Forsvaret.

De siste årene har Didrik Mostue vært en av de største profilene på Romerike. Den høyreiste midtstopperen ble flyttet opp som spiss da han kom tilbake til Skedsmo, og målene rant inn i noen sesonger for hvittrøyene.

Den siste tiden har han vært skadeplaget, og tidligere i uka kom nyheten at Mostue skal starte en ny karriere i militæret, og følge i hans fars (Trond Mostue) fotspor. Første blir det et ni ukers langt opplegg før han flytter opp til Trondheim.

– Jeg har hatt en drøm om å jobbe i Forsvaret helt siden jeg var en liten gutt. Det har vært klart for meg at jeg ville følge i min fars fotspor. Selvfølgelig har jeg som alle andre yngre gutter hatt en drøm om å leve av fotballen men sånn har det ikke gått. Jeg har trent for en karriere i Forsvaret i mange år men skader har holdt meg igjen fra diverse opptak. Nå sitter jeg igjen med masse gode minner fra fotballen, sier Didrik Mostue til Lokalfotballen.

Elleville sesonger foran mål

Spesielt 2014- og 2016-sesongene for Skedsmo var elleville. Målene rant inn fra høyre og venstre, og spissen scoret 40 mål i 2016. Foran 2017-sesongen ble han taklet hardt i en NM-kamp mot Blaker, og siden et har han sliti med skader.

Didrik Mostue jubler her etter den fantastiske scoringen mot FUVO (Foto: Espen Bråthen).

– Jeg vil selvfølgelig takke Skedsmo fotballklubb for noen fantastiske år. De kommer til å slå hardt tilbake etter en trøblete vår. Er vemodig å ikke spille i den hvite trøya lengre, men nå må karrieren min prioriteres. Sikkert mange spillere og trenere på Romerike som er fornøyde med at en eplekjekk Mostue blir borte fra lokalfotballen, sier Mostue og ler godt.

Slike fargeklatter vil savnes i breddefotballen.

Han deler også ut litt ros til bloggen.

– Vil også rette en stor takk til deg som skaper så mye blest rundt lokalfotballen. Det skaper et fantastisk miljø for alle spillere i lavere divisjoner. Så, til slutt får vi håpe at noen nye profiler i 3.div kan komme opp å skape like mye furore i systemet som jeg har gjort. Det er alltid viktig for alle sporter uansett nivå for at folk skal følge ekstra med. Sees senere, og jeg kommer sikkert tilbake som 35-åring og dunker kasser i denne divisjonen på ny, avslutter Mostue.

Slik vi husker Mostue de siste sesongene for Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.