Vårens lag i 5. divisjon på Romerike

2
11047

5. divisjon er allerede avgjort. Fjellhamar vinner, men bak kjemper flere om den andre opprykksplassen. Det er flest FFK-spillere på vårens lag, og her har du hele laget Lokalfotballen mener har vært best.

1. Henrik Bolstad, Fjellhamar

Den unge keeperen holdt nullen i rekordlange 448 minutter før den litt bitre baklengsen kom i 14-1-seieren mot Bjerke. Unggutten er sterkere og tryggere i feltet, og på streken har han alltid vært bra.

2. Per Christian Ness, Fjellhamar

En slags ny-vår for den rutinerte forsvarsspilleren. Har kommet imponerende tilbake etter sykdom, og har levert over all forventing denne sesongen. Fra sin back har han hele åtte målgivende denne sesongen.

3. Anders Risan, Fjellhamar

Anders Risan har vært god for Fjellhamar i år (Foto: Espen Bråthen).

Kapteinen til Fjellhamar har vært solid som fjell denne sesongen. Slurvefeilene fra i fjor er borte, og sammen med Trym Halvorsen har de bidratt sterkt til det gode forsvarsspillet – som Bolstad har roset veldig i år.

4. Thomas Halstensen, Flisbyen

Thomas Halstensen har vært god for Flisbyen (Foto: Espen Bråthen).

Klassespiller som har gjort sitt til at Flisbyen fortsatt er med i kampen om opprykk til 4. divisjon. Laget varierer dessverre for mye til at de kan rykke opp, men med Halstensen sitt duellspill og ballspill så vil de henge med lenge.

5. Markus Berntsen, Fjellhamar

Berntsen har spilt mest back i år, og dermed suser han inn på laget her. Tre scoringer og fire målgivende er meget sterkt som back. Innsats, vilje og trøkk her også, og sterkt delaktig at FFK kun har sluppet inn 12 mål.

6. Elias Løvseth, Gjerdrum

Elias Løvseth og Gjerdrum jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen).

Kapteinen til Gjerdrum er litt som Gjerdrum denne sesongen. Meget god på sitt beste, men også opp og ned. Har lagt vekk litt av «luksus-holdningene» sine, og er mer en ordentlig kaptein nå. Duellsterk, målfarlig og driv i spillet.

7. Robert Krolikowski, AFSK

Robert Krolikowski styrer det meste på midtbanen for AFSK (Foto: Espen Bråthen).

Uten Robert, og broren, hadde AFSK vært i bunnen. Så enkelt er det. Smart spiller med trøkk, og en herlig pasningsfot. Dekker også store rom – noe han må i årets AFSK-utgave. Er den god lærermester for de unge spillerne. Det blir spennende å se om han blir i AFSK denne høsten.

8. Mats Espeland, Fjellhamar

5. divisjon beste spiller? Kanskje. Hele Fjellhamar mener det. Han varierer nok for mye i kampene, men han har lenge vært plaget av skader. Han trener fortsatt ikke for fullt, men du verden for en spiller det er når han er i draget. Drivet og teknikken er herlig. Sju mål og seks assist på sju kamper denne vårsesongen.

9. Eirik Moseng, Gjerdrum

Eirik Moseng scorer for Gjerdrum mot AFSK (Foto: Espen Bråthen).

Krigeren på topp hos Gjerdrum. Det bikker litt for mye over som regel og han pådrar seg usedvanlig mange kort – både gule og røde. 13 scoringer og faktisk bare ett gult kort denne våren. Da blir det plass på vårens lag.

10. Kasper Thorsen, Fjellhamar

(Foto: Fjellhamar FK)

Maskinen på topp for Fjellhamar. Banket inn 17 mål på 10 kamper, og tre målgivende. 20 målpoeng på 10 kamper er innafor. Utrolig viktig for de hvit/røde både som oppspillspunkt og som måljeger. Fikser vei i vellinga med sin styrke og trøkk.

11. Szymon Krolikowski, AFSK

Den beste avslutteren i 5. divisjon. Helt genial der. Utfordringen er humøret og viljen. I noen av kampene har han vært totalt borte, for så å score to-tre mål. Så forsvinner han igjen. Er nødt til å fylle på med scoringer i høst også så AFSK skal holde seg unna nedrykk. Smelt inn 14 mål denne sesongen.

12. Innbyttere på vårens lag

Mathias Hoftvedt, Rømskog+ (blir reservekeeper selv om han spiller ute nå)
Trym Halvorsen, Fjellhamar
Magnus Fagersand, Rømskog+
Henrik Jacobsen, Fjellhamar
Martin Paulsen, Fjellhamar

Hva tenker du om vårens lag?

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.