Overgangsrykter i lokalfotballen på Romerike

0
1921

Serien her ikke helt ferdigspilt før sommeren, men ryktene har tatt skikkelig av allerede i slutten av juni. Her har du et knippe gode, eventuelt dårlige, rykter.

Les også: Jørn Harethon er ny Skedsmo-trener

Vi begynner med noe som er litt kjent. Skedsmo har virkelig gått ut høyt etter vårens dårlige spill. De ønsker både Lars-Eirik Svardahl og Kim Brenna. Spissene er blant henholdvis AHFK og FUVO sine viktigste spiller, og vi tipper det skal mye til før de klarer å huke ta i de.

Svardahl har nå bekrefta at han blir i Aurskog-Høland: – Jeg har blitt for inngrodd, og jeg trives veldig godt i AHFK, sa Svardahl.

Eriksen til Skedsmo?

En overgang som er nærme for Skedsmo er Rene Eriksen. Midtbanespilleren fra Gjelleråsen har mistet plassen sin, og han vurderer nå overgang til hvittrøyene. Det mest spennende er om Eriksen da får fortsette å trene G19 til Gjelleråsen. Der kan det bli noen mulige konflikter.

Brenna har også andre interessenter. Spissen har bekrefta at lag både i 2. divisjon og 3. divisjon er vist interessere. Noe er aktuelt, og noen er allerede uaktuelle. Spissen skal bruke sommeren på å bestemme seg.

Hvilke keepere skal Kim Brenna runde på høsten? (Foto: Espen Bråthen).

Sjuk overgang

Den sjukeste overgangen er allerede gjort. Eks-Lillestrøm-spiller, Jørgen Kolstad, har skrevet under for 7. divisjonslubben Søndre Høland, etter at han ble sluppet gratis av Kongsvinger. Kolstad flytter «innaføre» så vi får se hvor mye midtbanespilleren satser utover sesongen. Det ble tap mot EIF 2 i Kolstads første kamp for opprykksjagende Søndre.

Bloggen gir seg ikke med Jesper Kornbakk. Han sliter fortsatt i Skedsmo, og han er observert på de fleste treningene til Sørumsand. Vi tror det kan skje noe i sommer.

Politimann på vei hjem

Magnus Tvedte flytter hjem. Politimannen flytter fra Gjøvik og hjem til Romerike. Det har klubbene fått med seg, og Eidsvold Turn, Lørenskog og Skjetten kjemper om spissens underskrift.

Blir det Skjetten på Magnus Tvedte, eller stikker han til Eidsvold Turn? (Foto: Espen Bråthen).

I Aurskog-Høland har de fått beskjed at midtbanespiller Mattis Haug gir seg i klubben. Han er på utkikk etter ny klubb, og det sies at Blaker er i førersetet.

På trenersiden ryktes det at Roy Arne Berg er klar for Eidsvold IF, og klubben skal presentere han i løpet av uka.

Ull/Kisa jakter talenter

Ull/Kisa er også på hugget om dagen. De er på jakt etter unge lovende spillere, og akkurat nå har de lagt sine øyne på Markus Sørensen i Eidsvold IF og Sebastian Cotrau i Sørumsand. Sistnevnte har vært skadet en lengre periode, men er tilbake igjen nå. Det som er trist er at visstnok Vålerenga jakter Sørensen. De har hentet nok unge romerikinger nå. Det burde gå an å holde seg til den vanvittige mengden spillere som finnes i Oslo.

Markus Sørensen (t.v) i duell mot Magnus Kolbjørnsrud (Foto: Espen Bråthen).

På bøgda ryktes det at Aurskog-Høland vurderer et par spillere hos nabo AFSK. Brødrene Robert og Szymon Krolikowski har vært AFSKs klart beste spillere i år, og det sier seg sjøl at det kommer interessenter på de gode spillerne i 5. divisjon.

Eidsvold Turn skal være interessert i å låne Karsten Rognerud fra Ull/Kisa. De klubbene har blitt reine vennskapsklubber, og Turn har hentet både Stensby og Furseth fra gultrøyene i år.

Spissjakt!

Skjetten er på jakt etter en bakromsspiss, og navn som har dukket opp er Christoffer Blix i Skedsmo. Blix blir ikke brukt der han ønsker å spille, og han har til og med blitt benket en periode. Blix vil styrke Skjetten betraktelig som bakromspiss. Skjetten vurderer også å hente Marius Preber når han kommer tilbake fra USA i sommer.

Blir Christoffer Blix i Skedsmo, eller bytter han til Skjetten? (Foto: Espen Bråthen).

Gjelleråsen ser også etter forsterkninger etter en god vårsesong. De jakter på en midtspiss ettersom Markus Kaasa ikke blir kvitt skadene. Nevnte Preber er også på lista til GIF, og det samme er Remi Rød i Kløfta.

Kløfta har blitt kontaktet av Løten angående Christoffer Skiaker. Backen spilte der i vårsesongen i fjor, men nå takket han blankt nei.

Har du noen gode rykter eller klare overganger? Send til espen@lokalfotballen.blog, chat/dm på sosiale medier eller til 45224573.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.