Jørn Harethon ny trener i Skedsmo

1
1262

Aurskogingen Jørn Harethon ble ansatt som hovedtrener for Skedsmo i går. Nå skal han sørge for å redde plassen i 3. divisjon.

Les også: Vidar Gundersen har trukket seg

Jørn Harethon ble i går kveld ansatt som ny hovedtrener for A-lag herrer. Spillermøte, første trening og gjennomgang av veien videre ble gjort i går kveld med spillergruppa.

Jørn har jobbet i Skedsmo i flere år på aldersbestemt nivå med både G19 og rekrutt i Skedsmo, og med gode resultater.

Jørn Harethon og Kristian Hage jubler etter tre poeng for Skedsmo 2 (Foto: Espen Bråthen).

– Skedsmo Fotballklubb er svært godt fornøyd med ansettelsen av Jørn og har klokketro på at vi skal få mye ut av dette samarbeidet. Jørn er en fagmann, en tydelig og klar leder som ønsker at trenere og spillere jobber godt i team sammen for å lykkes, sier Kim André Pedersen til Lokalfotballen.

Utålmodig, men god treningskultur

I tillegg til Jørn vil også Kim Andre Pedersen (sportssjef) fungerer som trener på feltet sammen med Kristian Hage (trener) Thomas L.J (fysio) og Simen Bakke (keepertrener).

– Som trener kommer jeg til å ha fokus på en god treningskultur som vi skal skape sammen gjennom et langsiktig perspektiv. Samtidig er vi utålmodig etter kortsiktig forbedring og vi går for å vinne alle kamper vi spiller.

Harethon, og Skedsmo, møter Bjørnevatn borte i første kamp nå. Det er rett i ilden, og til en kamp der det nok må tas med tre poeng tilbake til Romerike.

Hva er din mening om ansettelsen?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.