Skedsmo ønsker Kim Brenna og Lars-Eirik Svardahl

0
1370

Nå er Skedsmo virkelig på offensiven. De to gode spissene Kim Brenna og Lars-Eirik Svardahl er ønsket av bunnlaget i 3. divisjon.

– Ja, det stemmer at vi har sendt brev på de to. Vi må styrke spillerstallen vår så det blir konkurranse om plassene og enda tøffere treningshverdag. Vi er på utkikk etter et par til, fra Oslo, men ikke noe konkret respons enda. Så får vi se hva det ender på, sier Kim André Pedersen i Skedsmo til Lokalfotballen.

Tusenfryd og jobbreise

Kim Brenna har hatt en strålende sesongstart, men har hatt det tøffere, som FUVO, i de siste kampene. Likevel har spissen hele 18 scoringer for serielederen i 4. divisjon. Brenna er på jobbreise, så han var ikke så snakkesalig.

– Jeg bruker ikke noe tid på å tenke på det før det er noe konkret å vurdere, sier Kim Brenna til Lokalfotballen.

Kim Brenna jubler etter den tidlige scoringen mot Mjølner (Foto: Espen Bråthen).

For Svardahl har det gått litt tyngre, med sine fire mål, men han har hele 12 målgivende.

– Jeg aner ingen ting her. Har bare fått med meg via Trym (Helbostad red. anm.) at Skedsmo har sendt en henvendelse. Jeg har ikke snakka med Skedsmo eller noe. Jeg har vært på Tusenfryd med klassen, så aner itt’no, sier Svardahl, og legger til: – Det blir bare bråk hvis jeg uttaler meg noe mer, men jeg er jo så høflig av meg at jeg hører stort sett på hva klubbene ønsker å si.

– Vi har også noen spennende egenutviklede som kommer til å få flere sjanser og det vil også bli veldig bra. Petter Evensen, Eirik Holm Olsen og Odin Solheim er tre spennende navn, avslutter Pedersen.

Hva tror dere – får Skedsmo tak i Brenna og Svardahl?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.