Tre lag rykker ned fra 4. divisjon og nedover

0
1096
Eiven Solberg ikke imponert av dommeren

Akkurat slik tabellene viser nå så rykker tre lag ned fra 4. divisjon og nedover. Årsaken er antall lag som ligger på nedrykk i 3. divisjon.

Nå ser det ille ut for mange lag på Romerike. Akkurat nå er det to lag som ligger an til nedrykk i 3. divisjon, og det gir store konsekvenser. Skjetten og Skedsmo er under streken.

Skjetten er like bak, så de kan raskt komme seg oppover hvis de finner flyten igjen. For Skedsmo ser det verre ut for. De scorer nesten ikke mål, og de slipper til for mye.

I 4. divisjon rykker minst ett lag ned. Plusser man på med de to lagene fra 3. divsjon, så er det tre lag per dags dato.

Skedsmo 2 automatisk ned

Skedsmo 2 rykker automatisk ned på grunn av Skedsmo i 3. divisjon. De ligger på 12. plass på tabellen. Under Skedsmo 2 finner vi Fet og Eidsvold, så de ligger også på nedrykk nå.

Hvis dette holder seg slik så blir det en vanvittig 4. divisjon neste sesong. La oss si at Ull/Kisa 2 rykker opp, og da får vi Skedsmo, Skjetten, FUVO, Aurskog-Høland, Kløfta, Rælingen, Blaker, Hauerseter, Raumnes & Årnes og Sørumsand pluss noen 2. lag. Vann i munnen.

Er det nedrykk som truer i horisonten der, Kjetil Moren Bråten? (Foto: Espen Bråthen).

Store endringer i 5. divisjon

I følge reglene så forplanter dette seg nedover i divisjonene. I 5. divisjon så har Nittedal trekt laget så de er allerede nede. Leirsund og Bjerke rykker også slik det er nå. Det er krise for Leirsund for det.

I 6. divisjon er det tre lag som «skiller» seg ut i bunnen. Strømmen 3 har trekt laget, Skedsmo 3 og Gjerdrum har henholdsvis to og ett poeng. To lag rykker opp fra 6. divisjon, så det kan bli hele fem lag som byttes ut.

Fem av ti lag byttes ut

Det samme gjelder for 7. divisjon. Holter, Søndre Høland og Blaker 2 kjemper om to opprykksplasser, mens Frogner er fortapt i bunnen. Slik det er nå får de med seg Bjerke 2 og Eidsvold IF 2. Sistnevnte har en kamp mindre spilt og kan gå forbi Flisbyen 2. Halvparten av den 10-lags store serien byttes om på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.