Hiwa Poor med skrekkskade – brudd på kneskålen

0
2523

Kløftas midtbanespiller Hiwa Poor pådro seg en skikkelig skrekkskade mot Eidsvold Turn 2. Røntgenbilde viser at kneskålen har knekt i to.

Som dere ser på bildet så ser ikke dette bra ut. Poor er likevel ved godt mot.

– Jeg har nettopp tatt røntgen, og venter på svar fra legene. Jeg har fått mye morfin, så jeg er høy som F, ellers går det fint, sier Hiwa Poor til Lokalfotballen fra sjukesenga.

Lokalfotballen kommer tilbake med mer når vi få flere svar.

Oppdatering: Hiwa Poors kneskål er delt i to. Kløfta-spilleren skal operere i løpet få dager, og han er på tålig kjapt på beina.

Fra NHI.no: 

Brudd i kneskjellet kan oppstå ved fall på kneet eller ved kraftig bøy i kneet. Noen ganger kan kraftige belastninger på lårmusklene være nok, f.eks ved hopping.

Dersom kneskjellet er brukket, vil du få kraftige smerter i kneet. Ofte vil det være hevelse omkring leddet, og området kan bli rødt og smertefullt. Det vil være vanskelig å bevege kneleddet, spesielt å strekke det ut.

Etter operasjonen kan det være nødvendig å avstive kneleddet i 5-6 uker med gips. Er bruddet stabilt etter operasjonen, er det ikke påkrevd med gips. Man kan da starte å bevege kneet etter noen dager. Vektbæring på strakt kne tillates, men ikke vektbæring på bøyd kne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.