– Tiden i Eidsvold Turn har vært utelukkende positiv

1
592
Joakim Dragsten og Eidsvold Turn er suveren serieleder i 3. divisjon (Foto: Espen Bråthen).

Kan Eidsvold Turn fortsette sin parademarsj i 3. divisjon mot Skjetten. Turns nye trener Joakim Dragsten trives, men på lørdag skal Martin Wiker prøve å stoppe Dragsten og Eidsvold Turn.

Eidsvold Turn er kanskje det beste laget til nå i de seks 3. divisjonene. Med den nye treneren Joakim Dragsten har blåtrøyene løfta seg enda et hakk. De har åtte seire og en uavgjort på de ni første kampene med 29-8 i målforskjell.

– Tiden så langt i Eidsvold Turn har vært utelukkende positiv. Det er en meget fin gruppe spillere å jobbe med, hvor alle ønsker å bli bedre og lykkes sammen som lag, sier Joakim Dragsten til Lokalfotballen.

Klarer dere å holde trøkket oppe etter en så god start?

– En god start gjør det relativt lett å holde trøkket oppe i gruppa. Det er god stemning og alle ønsker å prestere godt hver helg. Jeg tror også at den økte konkurransen om å starte hjelper til å holde alle på tå hev gjennom treningsuka, forklarer Dragsten.

Humøret i Skjetten er bra

På motsatt banehalvdel lørdag står Skjetten. Grønntrøyene har hatt en tung start med kun to seire på de ni første kampene. Martin Wikers gutter har variert veldig i prestasjonene etter en god del endringer i stallen.

Vuk Fajfric jubler og Martin Wiker er fornøyd med spissen sin (Foto: Espen Bråthen).

– Vi har hatt en del utskiftninger i stallen som gjør at vi ikke har vært helt samspilt, men vi ser bedre og bedre ut. Så jeg har stor tro på at dette skal snu, sier Wiker til Lokalfotballen, og han sier humøret i gruppa er god.

– Humøret i gruppa er veldig bra, men så klart så er det frustrerende å ikke vinne fotballkamper.

Lagene klare til kamp

Dragsten og gruppa har gjort sine forberedelser, og nå er de klare til nok en tre-poenger.

– Vi kommer til å være topp skjerpet til lørdagen, og forventer en tøff kamp. Skjetten kan være leie å slå på sin egen hjemmebane, og underlaget er også noe hardt som vi må venne oss til, avslutter Dragsten, som kommer til å få en tøff fysisk kamp mot Skjetten.

– Vi Skal slå Turn ved å være strukturert defensivt, og utnytte rommene de gir fra seg offensivt, sier Wiker.

Skjetten – Eidsvold Turn spilles lørdag kl. 14:00 på SKjetten stadion. Det er meldt bra vær, så det er bare å møte opp for å støtte grasrota i norsk fotball. Du rekker også FUVO – Blaker som spilles kl. 16:00, så vi får kjøre i kolonne oppover.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.