Rett fra sjukesenga til stor matchhelt

0
480

Keeper Ahmed Jouini spydde tidlig på dagen, men keeperen ble den store helten i 3-0-seieren mot Raumnes & Årnes for Aurskog-Høland.

22-åringen, som opprinnelig er fra Tunisia, lå rett ut og spydde hjemme. Det er også ille nå om dagen fordi det er ramadan for muslimene. Jouini kjente det på kroppen etter kampen, men som vanlig var den hyggelige keeperen blid som ei sol.

Spydde, men fikk revansje

– Det har vært en tøff dag. Jeg spydde tidligere i dag, og bestemte meg ikke før halv tre for å spille. Det ble en herlig revansje for laget og meg, sier Jouini til Lokalfotballen.

Aurskog—Høland tapte 2-5 mot Sørumsand sist, og flere av de viktige spillerne var langt under pari – også Jouini. Mot Raumnes & Årnes skulle de de vise seg fra en bedre side, men slik ble det ikke i førsteomgangen.

Eirik Haugen sendte hjemmelaget opp i ledelsen tidlig, men så var det stopp foran 150 tilskuere.

– Gutta fikk en beskjed på dødballer, og det var å stoppe Haugen. Det var ingen fra oss i nærheten da headet ballen i mål fra tre meter, sa Raumnes & Årnes sin trener, Svein Pettersen, Men, resten av omgangen var han fornøyd med.

Veggen Jouini

Det var bare det at Jouini stod som en vegg i buret til Aurskog-Høland. Bortelaget brant sjanse på sjanse, og AHFK gikk til pause med en 1-0-ledelse.

– Vi fikk så kjeft av Arne Henrik (Vestreng red anm.) i pausa. Det klikka for han, og det trengte vi, sa Jouini om pausepraten.

Det var mange dueller i 4. divisionsoppgjøret. Her felles unge Ola Ness av et par Årnes-spillere (Foto: Espen Bråthen)

Hjemmelaget var mer på hugget, og de begynte å skape sjanser igjen. Spesielt Ola Vestreng og Henrik Studsrud stod fram. Og så våknet Lars-Eirik Svardahl. Han kjørte sirkus med 3-4 mann, og innlegget traff Ola Vestreng som satte ballen i mål.

Raumnes & Årnes skapte også sjanser, men som vanlig var Jouini i veien.

Holdt nullen

Den avgjørende scoringen kom da Ola Vestreng brøyt og slo gjennom Svardahl. Spissen trillet ballen i mål forbi Stian Linderoth-Jensen.

Lars-Eirik Svardahl setter her inn AHFKs tredje mål og årets fjerde for han. Spissen assisterte også med årets 13 målgivende da han serverte Ola Vestreng (Foto: Espen Bråthen)

– Det var bra. Vi trengte å holde nullen igjen. Jeg tror SIF-kampen hang litt igjen i bakhodet, men pausepraten løsnet opp i mye. Årnes var gode, men deilig med tre poeng. Nå er vi ordentlig med i toppen igjen også, avsluttet Jouini, som gledet seg til sola skulle gå ned. Da blir det en velfortjent matbit igjen. Ramadan er over på torsdag, og den avsluttes med Id og da blir det matgilde.

– Vi gjorde det vanskelig for oss sjøl, og vi gjorde ikke tingene vi var enige om i 1. omgang. Raumnes & Årnes var gode, men Ahmed var banens beste. Han gjorde ikke en feil, sa AHFKs trener , Arne Henrik Vestreng, til lokalfotballen. Han løfta også fram Ola Vestreng og Henrik Studsrud etter kampen.

Aurskog-Høland er nå oppe på 3. plass, og er kun tre poeng bak serieleder FUVO.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.