Foran den 12. serierunde i 4. divisjon – toppkamp med OBOS-spillere

0
1108
Foto: Christer Madsen

FUVO har fått en liten luke i toppen. EIF henger etter i bunnen. Det er viktige kamper i både topp og bunn i den 12. serierunden i 4. divisjon, og Ull/Kisa 2 kommer med OBOS.

Hauerseter – Sørumsand

Hjemmelaget har en sier og to uavgjort på de tre siste. De har akkurat hånda på 5. plassen, men både Rælingen og Sørumsand jakter like bak. Det er nok for stor avstand opp til topp 4.

Vegard Knudsen soner på grunn av fire gule kort, men vi får bare håpe at Hauerseter har kontroll på slikt nå. Simen Blaker er tilbake.

Sørumsand strålte mot Aurskog-Høland i 5-2-seieren sist, og da kan faktisk klatre opp på 5. plass med seier i kveld. Magnus Kolbjørnsrud er med fra start igjen, og det gjør laget bedre. Han tar bare plassen til Marko Nazari som soner. Saeed Rahim trener, men kneet hans er ikke helt bra ennå.

Mitt tips: 2-2 S. Blaker og Eriksen for HSK. Kolbjørnsrud og A. Nazari for SIF.

Coolbet har Sørumsand til 2.90 i odds. HSK er en liten favoritt, men 2.90 er et spill med god verdi.

Sørumsand jubler etter scoring

Blaker – Skedsmo 2

Blaker tapte 2-3 mot R&Å sist, etter hå ha ledet 2-0. I kveld er ikke Vidar Anzjøn med, og Viktor Wikstrøm er plassert på benken på grunn av skade.  Ellers er det full tropp, foruten Martila da.

Skedsmo 2 kommer med juniorlag, utenom Nashaat som er i a-troppen, ettersom Skedsmo spiller 3. divisjonskamp samtidig i kveld.

Mitt tips: 3-1 Nordseth 2 og Thoreid for Blaker. Nashaat for Skedsmo 2.

Strømmen 2 – Eidsvold IF

En sterk tropp fra Strømmen 2 med Magnus Solum i front. Spissen har vært god i 4. divisjon nå, etter en veldig svak start. Strømmen 2 trenger også poeng nå, så de har med Grødtlien, Olsen, Achrifi, Martin og Diaby fra a-troppen.

Eidsvold IF får tilbake et par mann til kveldens kamp, og det trenger de. Kristiansen, Pedersen og Kristengård er med. EIF er helt i bunnen med kun fem poeng, og det begynner å bli en liten luke til lagene over.

Mitt tips: 4-0 Solum 2, Martin og Olsen.

Ull/Kisa 2 – Kløfta

For. Et. Lag. Ull/Kisa 2 kommer med hele bøtteballetten. Amundsen, Abshir, Rognerud, Jørstad, Fjeldberg, Henriksen, Aalbu, Garnås og Aas. For en gjeng. På grunn av aldersregelen så kommer Kisa 2 til å bytte litt underveis i kampen, men for stakkars Kløfta så kommer det like gode spillere inn.

Kløfta er dessuten uten toppscorer Remi Rød i kveld. Heldigvis for Kløfta er Adam Olsen tilbake, og han scoret sist i tapet mot Strømmen 2. Jeg lurer på hva Karl André Hovde tenker når han leser Kisa 2 sitt lag….

Mitt tips: 5-1 Henriksen 2, Fjeldberg, Jørstad og Garnås for Kisa 2. Olsen for Kløfta.

Christoffer SKiaker runder keeper for Kløfta, og så scorer han fra død vinkel

Eidsvold Turn 2 – FUVO

Turn 2 parkerte bussen og kriget til seg tre poeng mot Ull/Kisa 2 sist. De kommer med tålig likt lag i dag. Den som mangler er talentfulle Erik Ruud som fikk en ny skade, og nå fryktes det at midtbanespilleren er ute i ett år.

FUVO kjører på i teten. De fikk en uventet luke i forrige runde, da de tre lagene like bak tapte. Ørjan Hopen er fortsatt ute, ellers ser det bra ut for Heibergs gutter. Denne skal de vinne, men som vi så sist er ingen kamper i 4. divisjon enkle.

Mitt tips: 1-3 Gawecki for Turn 2. Brenna 2 og Sistek for FUVO.

Rælingen – Fet

Rælingen henger seg på Hauerseter, og de kan fort kjempe om NM-kvalik hvis de fortsetter slik de har gjort. Men, det er jevnt bak de, så hvis de faller litt i prestasjonen er de plutselig nede i bunnen. Det er herlig jevnt i 4. divisjon. Rælingen mangler Aunemo og Harsjøen av de viktigste. SPissen Afshar Piyad er tilbake i kveld.

Fet varierer veldig. De spiller strålende i perioder, men dessverre så er de for svake i for lange perioder. De slipper inn mye mål, selv om de har blitt mer kyniske. Lasse Bergan Foss opp som spiss er et grep som har fungert tålig bra.

Espen Søgård soner og Hallan er ute. Det er to tunge forfall.

Mitt tips: 2-0 Tjernsli og Manea for Rælingen.

Uten Søgård så er vel 1.35 i odds innafor på Rælingen.

Tirsdag

Aurskog-Høland – Raumnes & Årnes

AHFK gikk på en skikkelig smell mot Sørumsand sist. De viktigste spillerne var veldig svake, og da blir det tap. R&Å snudde imponerende mot Blaker sist. Det er litt smågrums i begge lag, så troppene er langtfra ferdige.

Mitt tips: 1-0 Svardahl for AHFK.

Hvilken kamp skal du se i dag?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.