Foran den 11. serierunden i 4. divisjon

0
1099

Vi har fått roet litt ned etter breddefotballens helg, men så smeller det allerede igjen i kveld og torsdag. Her er kommentarer og tips foran den 11. serierunden i 4. divisjon.

Eidsvold IF – Rælingen

Ingen nye skader å melde om i EIF-troppen, men heller ingen tilbake fra skade. Det ser ut til at de stiller likt som mot Hauerseter sist. Da tapte de 1-2, og viser at de snart kan begynne å plukke poeng. Scoringen til Fjeldvang sist var den første på 450 minutter for rødtrøyene.

Den nye treneren som ryktes inn er ennå ikke klar, så det blir hjelpetrenerne som tar denne kampen også.

Rælingen er også i svak form. De har seks kamper uten seier. Tre av de har endt uavgjort. De sliter fortsatt med å omsette alle sjansene til mål, og savnet av en målscorer er stort. Mye av det som produseres fremover gjøres av Tjernsli og Torud, men de har brent for mange sjanser.

Harsjøen og Aunemo er ikke med i kveld.

Mitt tips: 2-3 Solberg og Rødsrud for EIF. Tjernsli, Torud og Manea for Rælingen.

Rælingen er stor favoritt hos bettingselskapene. 1.55 i odds på Rælingen, og det er faktisk spillbart.

Eiven Solberg ikke imponert av dommeren

Kløfta – Strømmen 2

Kløfta henger godt med i teten etter den forventede tunge perioden etter LSK-kampen. Det er mye vilje i laget og det viser seg kamp etter kamp. Trener Karl André Hovde gjør en god del endringer fra kamp til kamp, så det blir spennende å se elleveren i kveld. I forrige kamp bytta han faktisk tre spillere etter 25 minutter da lagene hadde drikkepause i varmen.

Kløfta mangler Eivind Damstuen, men Sondre Haugen er klar, så det spiller liten rolle.

Strømmen 2 har ikke lagt ut troppen, men det er jo bingo fra uke til uke med hva de kommer med. Mot de fire topplagene har de kommet med veldig sterkt lag mot Aurskog-Høland, men elendige lag mot FUVO og Ull/Kisa 2. Det blir spennende å se hva de sender mot Kløfta.

Det å sette tips her uten å vite Strømmen 2s troppen er umulig. Kan variere fra 15-0 til jevn kamp.

Oppdatert: Strømmen 2 kommer med ålreit lag. Diaby, Grødtlien, Solum, Martin, Olsen og Ness er med fra OBOS-stallen. Juniorene som er med er reservene på G19 IK B-laget, så når Strømmen 2 bytter ut Solum, Ness og Olsen så kan det renne inn baklengs.

Mitt tips: 3-1 Rød, Nystrøm og Haugen for Kløfta. Solum for Strømmen 2.

Remi Rød setter inn sin andre scoring for Kløfta mot Fet (Foto: Espen Bråthen).

Eidsvold Turn 2 – Ull/Kisa 2

Eidsvold Turn 2 er nede i den jevne bunnstriden, og de får det veldig tøft i kveld også. Endelig er Erik Ruud tilbake etter skade, og Gawecki, Madsen og Stensby er med fra a-laget. Så et bra lag, men møter flere OBOS-spillere i dag.

Ull/Kisa 2 har sagt at de ønsker å rykke opp i år, og det blir en viktig uke. Denne mot Eidsvold Turn 2 tar de enkelt, men på mandag er det Kløfta – og så cupkamp på onsdag. Blir det tap der, og FUVO vinner, så er det mange poeng opp.

Kisa 2 har med blant andre Abshir, Amundsen, Henriksen, Fjeldberg og Kristiansen fra OBOS-troppen, og med de gode juniorene blir dette seier.

Mitt tips: 1-4 Stensby for Turn 2. Henriksen 2, Fjeldberg og Forø for Kisa 2.

Fet – Hauerseter

Fet raknet mot AHFK sist, men hang godt med i 1. omgang. De har blitt mer kyniske etter det stygge 1-7-tapet mot R&Å, og det kommer til å gi de poeng.

Hauerseter slo EIF sist i en jevn kamp, og de må jakte NM-kvalikk i år. Det blir for langt opp til topp 4, så det må være gulroten for Lien & co. De får tilbake Petter Blaker er suspensjon sist, og denne gangen var det korrekt. Bror Simen er klar han også etter at han sonet sist, men er ikke i troppen. Ellevold Jensen er også tilbake i kveld. HSK med en bedre tropp i kveld altså.

Mitt tips: 1-2 Aarvig for Fet. Blaker og Mundal for HSK.

Torsdag

Raumnes & Årnes – Blaker

Kampen har blitt flytta til kunstgresset på grunn av tørt gress på stadion. Det er vanningsforbud i hele Nes. Det er kjedelig at slikt skjer, ettersom gress alltid er det beste underlaget å spille fotball på.

Raumnes & Årnes tapte fortjent mot FUVO, men hadde en liten periode hvor de hang med. De viser at formen er tålig bra, og i vanlig slag skal de vinne denne. Aaserud er ute pga det røde kortet mot FUVO

Blaker har holdt nullen i fem(!) kamper. De har gitt seg med å slippe inn dumme dødball-mål i mot. Karlsson og Gjelsvik spiller ikke denne.

Jevn kamp som kan vippe begge veier, men Årnes er favoritt.

Sørumsand – Aurskog-Høland

SIF hadde ikke sjans mot Blaker. Marko Nazari er tilbake til denne, men mer usikkert med Rahim og Arman Nazari. Troppen er nok litt for tynn til å ha skader på slike spillere.

AHFK sliter med skader i forsvaret, men unggutta som har steppet inn har vært gode. Og har Svardahl virkelig våknet?

AHFK favoritt i denne kampen. Undertegnede skal kommentere kampen for Indre, så det får jo ikke gått bra.

Skedsmo 2 – FUVO

Skedsmo 2 sliter i år, men har skrapt sammen ni poeng. Det blir jevnt i bunnen så alle poeng er viktige.

FUVO kjører på i 4. divisjon, og skal vinne denne også. Det er noe smågrums på noen spillere, men ikke nok «galt» til at de taper.

Hvilken kamp skal du på denne uka?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.