Martin Mathisen senket rivalen

0
707
Martin Mathisen jubler etter scoring for Blaker (Foto: Espen Bråthen)

Endelig satt den for Blakers midtbanesjef, Martin Mathisen. Han ble matchvinner og scoret årets første mål mot rivalen Sørumsand i 1-0-seieren.

Les også: Direkte fra kampen

– Dette er nydelig. Man får det ikke bedre enn å score seiersmålet mot Sørumsand. Dette er fotball på sitt beste med herlig vær, fin gressmatte, mye tilskuere og selvfølgelig tre poeng, sa en meget godt fornøyd Martin Mathisen etter at seieren var sikret.

Fortjent Blaker-seier

Blaker var det klart beste laget i hele kampen, og vant fortjent. 1. omgang var tålig jevn, men Blaker skapte de farligste sjansene. 2. omgang eier Blaker stort sett hele tiden.

– Jeg føler vi har god kontroll, og vi burde scoret flere etter noen gode sjanser, sa Mathisen.

Hvor viktig er seieren mot Sørumsand for Blaker?

– Verdien der er høy. De eldste på laget har nok mer rivalisering enn oss litt yngre. Jeg har spilt på Sørumsand og hatt gode trenere og lagkamerater der. Det er dessverre ikke noe tilbud for juniorere på Blaker nå. Vi må selvfølgelig leve opp til rivaliseringen, men for min egen del er det ikke noe hat, forklarte matchvinneren.

Mathisen scoret altså årets første mål. Midtbanespilleren er sett litt tung ut til nå, og det har sin forklaring.

– Ankelskaden jeg fikk i vinter har ikke grodd godt nok. Jeg burde kanskje ventet litt med å spille da serien startet, men det er ikke lett å stå over. Jeg gleder meg til sommeren nå, så jeg får hvilt og skaden får blitt helt bra. I tillegg ligger jeg litt dypere i år og kommer ikke til like mange sjanser, sier Mathisen om skadeproblemet i ankelen.

Mye folk på Bruvollen

De 350 tilskuerne på Bruvollen fikk ikke se et realt lokaloppgjør, men det var tendenser noen få ganger til litt trøkk. I varmen spilte de heldigvis på gress, så noen taklinger ble det. Hadde det vært på kunstgress kunne vi fort ha sovnet.

Sørumsand var skuffende svake. Magnus Kolbjørnsrud surrer bare rundt. Kim Schøne hang ikke med og kjeftet til slutt på seg gult kort. Savnet av Saeed Rahim er stort.

– Det er litt moro at vi trener en til to dager i uka – når det passer oss, mens Sørumsand trener 4-5 ganger i uka. Nå passerte vi de på tabellen også, avsluttet Mathisen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.