– Jeg har veldig lite til overs for Raumnes & Årnes

0
1024

Endelig er det tid for Nes-derby. Storebor FUVO får besøk av Raumnes & Årnes til et durabelig oppgjør, som mange har ventet på. Christopher Lundhaug fyrer, men Simen Holter er mer nøktern.

Endelig skjer det. Breddefotballens helg er her, og da passer det med «krig» på Opakermoen mellom FUVO og Raumnes & Årnes. Lagene har ikke møtt hverandre i seriespill siden 1999, men vi fikk en liten forsmak da lagene møttes i kvalifisering til cupen i vår. Det ble et tamt oppgjør etter to tidlige FUVO-scoringer.

Fra vårens cupkamp mellom FUVO og Raumnes & Årnes.

– Har veldig lite til overs for Raumnes & Årnes. De starter alltid med forhåpninger om opprykk, men har aldri vært i nærheten av det, sier FUVOs stopperkjempe Christopher Lundhaug til Lokalfotballen, og fyrer opp litt.

Simen Holter i Raumnes & Årnes er ikke med på fyringen.

– Jeg har ikke sett de noe i år, så jeg vet veldig lite om laget. Vi skal score mer enn motstanderen, men jeg tipper det blir lite mål, svarer Holter kjedelig, men sikkert for å unngå fyring.

Simen Holter skal stoppe FUVO på lørdag (Foto: Espen Bråthen).

To lag i god form

FUVO leder serien etter åtte seire og en uavgjort, og de er i rute til opprykk. For Raumnes & Årnes startet det veldig trått, men de har spilt seg opp i det siste med tre strake seire. Det er altså to lag i god form som smeller sammen lørdag på Funnefoss gress.

– Jeg vil anta at de legger seg lavt for å nekte oss bakrom. Vi kommer til å styre kampen fra start til slutt, sier Lundhaug, og fortsetter: Vi skal kun slå i bakrom på Kim Brenna, neida, men vi skal være fokusert i alt vi foretar oss på lørdag.

 – En helvetes innsats

– Jeg regner jeg med det blir en del langt frem og tilbake med tanke på at vi spiller på gress og ingen av lagene har verken Mascherano eller Matic på midten, sier Holter om hvordan han tror kampen blir. –  Det blir varmt og mye folk på tribunen. Fotball generelt er gøy, og når det er mye folk og ser på er det ekstra moro.

Raumnes & Årnes’ kaptein Patrick Hansen er veldig klar til kamp, og han maner til trøkk.

– Vi skal slå Fuvo ved å legge ned en helvettes innsats og trøkke til i hver eneste duell. De skal ikke få noenting gratis i denne kampen her. Vi gleder oss stort til kamp, og går inn i denne kampen med selvtillit etter tre seire på rad. Også skal vi denne gangen være med fra start å ikke ligge under 0-2 etter tre minutter som forrige kamp i cupen, sier Hansen til Lokalfotballen.

Fotballfest i Nes

Det er ventet cirka 500 tilskuere på lørdag, så dette blir uansett en folkefest. Slike kamper er krydder for alle på Nes, og de oppfordres til å støtte sitt eget lag.

– Er vi på 100%, så kommer det til å bli stygge sifre for de, avslutter Lundhaug som sikkert trenger ei bøtte med kaldt vann over seg like før kampstart.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.