386 minutter uten baklengs for Henrik Bolstad

0
915

17-åringen Henrik Bolstad har holdt nullen i imponerende 386 minutter for Fjellhamar nå. Laget suser videre etter den sjuende strake seieren etter 5-0 mot Rømskog+.

Les også: Direkte fra kampen

Fjellhamar har kun ett mål denne sesongen. De skal opp til 4. divisjon. Og den målsettingen er de godt på vei til å klare. Hvittrøyene har sju strake seire, og bakerst har unge Henrik Bolstad imponert.

Bolstad har ikke sluppet inn mål siden 5-3-seieren mot Gjelleråsen. Kim Sørensen scoret i det 66. minutt for GIF mot Bolstad. Etter det har 17-åringen stengt buret. Altså 26 minutter pluss 360 minutter.

– Det holde nullen i fjerde kampen på rad er bra, men jeg har et godt forsvar foran meg. Stopperne er gode og de rydder det meste unna. Det er betryggende, sier Bolstad.

Du reddet laget ditt på 1-0 i dag?

– Deilig strafferedning. Man får gåsehud når man tar straffe. Det er som å score mål for keepere, sier Bolstad om strafferedningen på Simen Aaseruds straffe.

 

Rømskog+ holdt godt følge med Fjellhamar i 1. omgangen, men bortelaget var veldig effektive. Spissen Martin Paulsen sendte Fjellhamar i ledelsen etter et innlegg fra Per Christian Ness, så kom strafferedningen til Bolstad, før Paulsen satte inn sin andre. Nå kom innlegget fra andre siden fra PC Ness.

Martin Paulsen med to scoringer og en målgivende mot Rømskog (Foto: Espen Bråthen)

Hjemmelaget var farlig frempå et par ganger uten å få uttelling. Bolstad tok alt.

Kampen ble også i perioder en parodi i 1. omgang. Dommeren viftet ut gule kort i alle dueller. Til slutt ble det en god del latter blant spillerne.

Bolstad stod som en vegg

Like etter pause skapte Rømskog nok en god sjanse. Unge Tony Nordseth banket til fra høyre, men en ny strålende redning fra Bolstad.

Etter dette styrte Fjellhamar det meste. Nummer tre kom etter at Paulsen vant en duell inne i skauingenes felt, og venstreback Markus Berntsen satte ballen i mål 13 minutter ut i 2. omgang.

Likevel burde Rømskog scoret to minutter senere. Mattis Haug slo et godt innlegg. Johannes Bergquist stod alene og avsluttet godt. Med en rask forflytning reddet Bolstad også den. Fantastisk redning.

Skal opp i 4. divisjon

Utover i omgangen ble det mange bytter på begge lag, og flytet i spillet ble helt borte. På slutten satte Anders Risan og Mats Espeland inn hver sin scoring, og Fjellhamar vant 5-0.

– Vi skal opp til 4. divisjon. Sånn er det. Nå har vi fått et godt forsprang, men det er fortsatt igjen mye hardt arbeid, sier banens beste, Henrik Bolstad.

Henrik Bolstad bokser (Foto: Espen Bråthen)

For keepertalentet er det fortsatt bare Fjellhamar som teller.

– Nå er det først og fremst Fjellhamar. De å bli med opp i 4. divisjon hadde vært gøy. Stemingen og moralen er god, men det blir den når man vinner. Det går unna om dagen. Vi har en stor spillergruppe på trening, og kvaliteten er god, avslutter Bolstad.

Fjellhamar leder nå serien med 21 poeng. De har 34-6 i målforskjell, og leder serien med ni poeng. Troppen ser mer homogen ut denne sesongen, og nå skal mye til for at Fjellhamar roter det bort.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.