Kristian Bjørndalen i godt gammelt slag for Gjelleråsen

0
954

I flere år var Kristian Bjørndalen et stort talent, men det siste året har sykdom og skader stoppet unggutten. Nå er han virkelig på vei tilbake fullt, og senket Lørenskog for hans nye klubb Gjelleråsen.

Les også: Direkte fra kampen

20-åringen har vært i Strømmen siden barnsben, og ryktene gikk rundt på Romerike om et stortalent. Allerede i 2015 banket han inn scoringer for G19 og Strømmen 2 i 3. divisjon. Etter et par svake sesonger etter sykdom og skader er han nå på vei tilbake for fullt. Overgangen til Gjelleråsen har gitt Kristian selvtillit tilbake, og nå betaler han tilbake med scoringer.

– Nå kommer målene. Godfølelsen er tilbake, sier Bjørndalen til Lokalfotballen.

Hvorfor kommer målene nå?

– Jeg veit ikke helt, sier Bjørndalen og ler. – Det er vel selvtillit. Jeg scoret sist, og nå føles det bare enklere å score igjen. Pluss at jeg trives veldig bra i Gjelleråsen, forklarer Bjørndalen. Han har nå scoret tre mål på seks seriekamper for Gjelleråsen.

Kristian Bjørndalen i farta for Gjelleråsen (Foto: espen Bråthen)

– Kristian har glidd fint inn i gruppa vår. Når han får de riktige ballene å jobbe med er han strålende for oss, sier trener Bent Inge Johnsen om spissen sin.

Gjelleråsen passer bra

Bjørndalen hadde en halvveis sesong på utlån til nettopp Lørenskog i fjor, men valgte å gå til Gjelleråsen foran denne sesongen.

– Her i Gjelleråsen er det bra miljø, og så spiller vi god fotball. En fotball som passer meg veldig bra. Jeg får masse baller i bakrom, noe som er styrken min, sier Bjørndalen etter at han terroriserte Lørenskog i store perioder i 3. divisjonsoppgjøret.

Den raske vingen hadde sikkert 20 spurter nedover venstresiden, og alltid med Mathias Kvalhiem i hælene. Det var en fantastisk duell å se på for oss på Li kunstgress.

Kristian Bjørndalen og Mathias Kvalheim hadde mange dueller på Li. Bjørndalen vant de fleste (Foto: Espen Bråthen).

GIF scoret på kontringer

Kampens første scoring kom etter et at Bjørndalen ble felt innenfor sekstenmeteren, og GIF fikk straffe. Joakim Hjelkerud satte ballen i mål.

 

Like etter kom 2-0. Jonas Mathisen løp fra Keivan Ghaedamini på høyresiden, og på forsøk to satt ballen i mål. SÅ var Bjørndalen sin. Alene med keeper. Full kontroll og 3-0 til hjemmelaget.

– Dette var veldig bra. Årsbeste, uten tvil. I dag står vi kampen helt ut, og da vinner vi slike kamper, sier Bjørndalen, og han er imponert over hvordan klubben har tatt opprykket opp til 3. divisjon.

– Jeg syns vi står bra mot de lagene vi har møtt. Vi har akkurat rykket opp, så det er imponerende det vi gjør. Selvfølgelig har vi blitt hardt straffa i år, fordi i fjor så ble vi ikke det. Det må vi lære av, avslutter Bjørndalen. Og vi må ta med at spissen bommet på straffe helt på slutten etter at han selv ble felt av Kvalheim.

I bortegarderoben var det laber steming.

-Nei, uff. I dag var vi ikke på. Vi lar de kontre, og vi har null energi. Det er vanskelig å forklare hvorfro vi var så dårlige, sier Lars Følstad i Lørenskog til Lokalfotballen.

Gjelleråsen er nå oppe på 5. plass, og det er en god start på de første seks kampene. Lørenskog holder sin 2. plass, men det er nå tre poeng opp til Eidsvold Turn. Turn vant 3-0 borte mot Skedsmo i dag.

Valdres vant 8-1 mot Selbak, og Kråkerøy vant 2-0 mot Kvik Halden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.