Klarer Skedsmo å stoppe Eidsvold Turn?

1
608

Denne lørdagen blir bra. Bunnlaget Skedsmo får besøk av serieleder Eidsvold Turn, og to viktige spillere tok en prat om kampen.

Først denne herlig lørdagen er det Skedsmo mot Eidsvold Turn. Bunn mot topp.

Skedsmo fortsetter sin svake form. De ledet serien etter serieurunde 11 i fjor, men på de siste kampene har de  1-7-12 som fasit. Det er skremmende svakt, og de oser nedrykk av hvittrøyene med den formen der.

– Ingen tvil om at vi har fått en svak start på sesongen om vi ser på tabellen. Likevel er vi ikke så urolige i Skedsmo. Vi har til tider spilt bra, med unntak av matchen mot Skjetten, og det er kun små marginer som gjør at vi ikke har tatt flere poeng. Likevel holder det ikke med to poeng på fem kamper. Vi jobber hardt hver uke og er positive, sier Skedsmos midtstopper, Sondre Karterud til Lokalfotballen.

God start av Eidsvold Turn

Hvittrøyene står foran en ny tøff kamp lørdag. Serieleder Eidsvold Turn står på andre siden. De vant de meste i fjor, men en elendig start ødela serien. I år har de derimot flydd ut av startblokkene.

– Vi har hatt en god start fordi vi har prestert relativt jevnt og solid i alle kampene. Hadde flyt mot Kråkerøy, og uavgjort mot Kvik var greit. Ellers har vi vært det beste laget i kampene. Vi har hatt fokus på oss selv og vært offensive. Samtidig har vi fått flere gode spillere som har hjulpet på konkurransen og bredden i troppen, sier Turns gode venstreback Johan Kolbjørnsrud.

Selv om begge lag har vært i 3. divisjon de siste årene har du kun møttes en gang, i NM-kvalik i 2016. Den kampen vant Eidsvold Turn 4-2. Bortelaget er store favoritter, men vi veit alle slike kamper er åpne.

 – Turn er det beste laget

– Vi skal slå Turn ved å være hundre prosent fokusert fra start til slutt. Turn er nok det beste laget i avdelingen, så det blir ingen lett oppgave. Vi kommer til å fortsette å spillet som vi har gjort. Selv om vi ikke har fått de resultatene vi ønsker, så har vi produsert masse sjanser. Jeg er overbevist om at målene kommer til å komme. Vi vet vi møter avdelingens beste lag, så vi må være med fra start, er Karteruds plan for å slå serielederen fra Øvre Romerike.

Hos blåtrøyene er optimismen stor, men de veit at Skedsmo vil gi de god motstand.

– Vi skal slå Skedsmo ved å spille vårt eget spill og ha fokus på oss selv. Blir garantert en tøff kamp mot et godt lag som har underprestert hittil i år, så vi må være på fra start, sier Johan noen timer før det smeller på Skedsmo stadion.

Kampen starter 15:00, og været blir bra. Så da er oppfordringen veldig enkel – kom deg på kamp og støtt grasrota i norsk fotball.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.