– I 3. divisjon blir vi hardere straffet

0
569
Marius Pande jubler etter at han fikset poeng mot Skjetten (Foto: Espen Bråthen)

Marius Pande og hans Gjelleråsen har fått merke nivåforskjellen på 3. divisjon og 4. divisjon, og på lørdag møter de Lars Følstad og topplaget Lørenskog i lokaloppgjør.

Les også: Klarer Skedsmo å stoppe Eidsvold Turn?

– Det er definitivt et nivå opp opp til 3. divisjon. Det har vi fått merke i åpningen. Der vi gjorde feil i 4. divisjon uten å bli straffet, har vi nå blitt straffet knallhardt og tapt mange poeng, sier Marius Pande til Lokalfotballen.

Tøffe sluttminutter for Gjelleråsen

Grønntrøyene har mistet tre poeng i sluttminuttene mot både Vestfossen og Østsiden, og de tapte mot Lillestrøm 2 forrige uke på overtid.

På motsatt banehalvel klokken 16:00 på Li står serietoer Lørenskog. Blåtrøyene har overrasket mange med den plasseringen, og Lars Følstad roser det defensive arbeidet.

– Det er vanskelig å si hvorfor vi har gjort det så bra, men vi har tatt store steg i det defensive arbeidet. Mindre slurv og mer konsentrasjon gjør at vi i mindre grad får dumme brudd som vi vet vi blir straffet for. Vi er også en ung og sulten gruppe som jobber for hverandre, samt «pusher» hverandre for å bli best mulig, sier midtbanespilleren, Lars Følstad, til Lokalfotballen.

Best i begge bokser

Lørenskog har hatt målfattige oppgjør og målforskjellen er 8-4 på fem kamper. De har tre 1-0-seire, og vippet marginene på sin side. Det er en viktig og god egenskap. Nå venter Gjelleråsen til et skikkelig lokaloppgjør.

Lars Følstad og Lørenskog jubler etter scoring mot Skedsmo (Foto: Espen Bråthen)

– Gjelleråsen er et bra lag, noe som gjør at vi må prestere 100% i alt vi gjør på banen gjennom hele kampen. Vi skal gjøre vårt ypperste for å slå Gjelleråsen, og det må vi gjøre med å spille på det vi er gode på. I tillegg tror jeg det blir viktig å være gode i begge bokser, for å ha mulighet til å få med seg poeng hjem, sier den elegante midtbanespilleren til Lørenskog. Hadelandsgutten blir en viktig brikke i kampen mot Pande og co.

– For å slå Lørenskog må vi tørre å spille vårt eget spill. Tør vi det er jeg sikker på at vi kommer til å lage problemer for Lørenskog. Så må vi tette igjen bakover. Vi har sluppet inn for mange mål så langt, sier Pande om hvordan de skal slå lørdagens motstander.

Kampen starter 16:00 på Li, og det er ventet mange tilskuere i det fine anlegget. Møt opp du også – for å støtte den lokale fotballen på Romerike.

Lokalfotballen skal se 1. omgang av Skedsmo – Eidsvold Turn, før vi skal se hele Gjelleråsen – Lørenskog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.