Christoffer Skiaker eier venstresiden på Kløfta

0
1105

Det siste året har Kløfta imponert alle på Romerike. På venstresiden har en 21-åring virkelig tatt store steg, og nå eier Christoffer Skiaker venstresiden. Han bidro sterkt til 3-1-seieren over Blaker.

Les også: Direkte fra kampen

Christoffer Skiaker er en ekte Kløfta-gutt som nå virkelig har tatt store steg det siste året. Han var en liten tur innom Løten før han kom tilbake i fjor sommer. Siden den gang har 21-åringen utviklet seg veldig.

– Ja, det er moro om dagen. Jeg har vel blitt eldre, og tør mer. Nå blir jeg ikke nervøs på samme måte, og da har jeg mer spilleglede, forklarer Skiaker, som har to mål og tå målgivende denne sesongen.

– Et av målene mine var å få flere målpoeng, og det har jeg klart. I fjor scoret jeg ett mål, og det kom i siste serierunde, sier Skiaker. Venstrebacken har også en scoring i kvalifiseringen til NM.

– Christoffer ja. Det er en fin gutt. Han har jeg kjent siden han var nesten nyfødt. Det er en gutt du kan stole på og gir alt hele tiden. Han har en god utvikling og er blitt en god fotballspiller, er Karl André Hovde, trener i Kløfta, sin vurdering av sin venstreback.

Blaker kriget Kløfta i senk i 1. omgang

Skiaker og co fikk en tøff oppgave mot Blaker. Rødtrøyene stod godt opp i duellene mot Kløfta, og de skapte noen fine sjanser på kontringer. De tok en fortjent ledelse på en strålende kontring. Raymond Berntsen slo i bakrom og Mathias Karlsson løp fra forsvaret. Alene med keeper lobbet han vakkert over Alexander Beinov i Kløfta-buret.

– Det var en forferdelig omgang av oss. Vi klarte ikke å holde på ballen, men heldigvis vekka Hovde oss i pausa.

Tordentale

Og tordentale var det. Man hørte Hovde godt inne i garderobeanlegget på Bakkedalen.

Det vekka Kløfa-spillerne til de grader. De gjorde et godt bytte, der Hawar Saleh ble bytta ut og Ole Westheim kom inn. Opp med Remi Rød i angrepsrekka, og kom bevegelsene og trøkket i spillet til Kløfta – slik vi kjenner det.

Godeste Hawar Saleh skulle også vært utvist i førsteomgangen. Han tok et solid grep rundt halsen til Torbjørn Dahlum Nilsen og slo han i ansiktet. Klart rødt kort, men det så ikke dommerne.

Utligningen til Kløfta kom raskt. Sarken Saleh slo inn fra venstre, og motsatt dukket Lars Westheim opp. Han klinket ballen i motsatt hjørne. Kløfta fortsatte kjøret, og de skapte flere gode sjanser. Nummer to satte Christoffer SKiaker inn fra nesten død vinkel.

Christoffer SKiaker runder keeper for Kløfta, og så scorer han fra død vinkel

Innlegg eller skudd, Christoffer?

– Det er skudd. Klart det er et skudd, sier Christoffer og ler godt.

Nummer tre kom like før slutt. Remi Rød satte inn ei straffe på kaldest mulig måte. En Panenka-straff via tverrliggeren og i mål.

 

– Vi senker skuldrene og spiller ball igjen. Vi holder trykket oppe og Blaker blir slitne. Det er så morsomt i Kløfta nå. Alle i klubben står på, så all honnør, avslutter Skiaker.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.