Sju kamper i 4. divisjon: Kommentarer og tips

0
1024
Remi Rød og Kløfta jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen)

Denne mandagen spilles det sju kamper i 4. divisjon. Ja, det vil si alle lagene er i sving. Her er kommentarer og tips foran kveldens moro.

I kveld spilles det kamper over hele Romerike – i så og si alle kriker og kroker. Sola skinner, så nå må folk på Romerike ta seg en tur for å støtte de lokale gutta sine.

Eidsvold IF – FUVO

EIF sliter veldig om dagen. Skadelista blir ikke bedre, så det er fortsatt tøffe tider. I kveld er Jim Freddy Pedersen og Shahin Hemat tilbake, men fortsatt er Fjeldvang, Rødsrud, Berg Ottesen og Halberg på skadelista. I tillegg ble Magnus Iversen stygt skadet i forrige kamp. Det betyr mange unggutter mot et godt FUVO.

FUVO sliter også med mange forfall til kveldens kamp, men har en bredere og bedre stall enn EIF. Og de har Kim Brenna. I forrige kamp banket han inn seks mål mot et meget svakt Strømmen 2. I kveld blir det nok også mange scoringer på Brenna.

FUVO må nok fylle på med noen juniorer, men sentrallinja er så god at de vinner enkelt i kveld.

Mitt tips: 0-5 Brenna 3, Hopen og Vågan for FUVO.

FUVO er stor favoritt hos spillselskapene, så 1,25 er som det skal være.

Ull/Kisa 2 – Aurskog-Høland

Ull/Kisa 2 kommer med seks OBOS-spillere, til tross for a-kamp både søndag og onsdag. De har sagt at de skal gå for opprykk fra 4. divisjon i år. Varierer mye fra «OBOS»-lag til juniorlag for å få det til å gå i hop. Kristiansen, Troudart, Aalbu, Rognerud, Cisse og Henriksen er klasse på dette nivået.

Aurskog-Høland har fått en god start på årets sesong. Fem strake seire, og det har ikke løsnet helt for Lars-Eirik Svardahl ennå heller. De får en tøff kamp i kveld, og kan holde hardt å holde rekka de har. Hvittrøyene løfter seg til slike kamper, så de kommer til å gi hjemmelaget en tøff kamp. De stiller samme lag som sist da de slo et sterkt Strømmen 2.

Mitt tips: 3-2 Aalbu, Henriksen og Forø for Kisa 2. Svardahl og B. Vestreng for AHFK.

Kløfta – Blaker

Hjemmelaget leder serien til tross for tapet mot FUVO. Akkurat i den kampen hadde ikke Kløfta sjans. Det kommer ofte en nedtur etter slik suksess Kløfta har hatt med cupen og LSK. Kløfta var heldige at de ikke røyk mot EIF også. Nå er det om å gjøre og korte ned på den nedturen.

De stiller med full tropp i kveld mot Blaker.

Hos rødtrøyene er Vidar Anzjøn tilbake etter strekk. Joar Akselsen er på benken, og det er en bra benk nå. Blaker har uavgjort og seier på de to siste, og har kommet seg litt opp på tabellen. Det er jevnt i bunnen så alle poeng er viktige nå, men det spørs om de kommer i kveld.

Mitt tips: 4-1 Rød 2, Nystrøm og Hovde for Kløfta. Karlsson for Blaker.

Kløfta, er som FUVO, store favoritter. 1.22 på Kløfta-seier er riktig satt.

Eidvold Turn 2 – Rælingen

Det kommer et ungt lag som vanlig fra Turn 2. De er forsterket med Furseth, Madsen og Einang og Rudi og Andresen er også med. Turn 2 fikk masse selvtillit etter at de snudde den forrige kampen mot Sørumsand til seier.

Rælingen åpnet strålende, men har slitt litt mer i det siste. Defensivt er det fortsatt bra, men så var det å score på disse sjansene da.

Rælingen har ikke lagt ut troppen ennå.

Mitt tips: 1-2 Furseth for Turn 2. Tjernsli og Temirbulatov for Rælingen.

Rælingen hadde god kontroll på Kim Brenna – i 44:59 minutter – tidligere i år (Foto: Espen Bråthen).

Sørumsand – Raumnes & Årnes

Sørumsand gikk på et bittert tap mot Turn 2 sist. I kveld blir det comeback på Kim Schøne i midtforsvaret. Sander Fagerhøi kommer også inn. Stokkebryn Jensen og Mohammadi er satt på benken. Sørumsand må knyte det til i forsvaret snart, fordi, som varsel, så er de for naive. Klubben har sluppet inn flest mål i 4. divisjon.

Raumnes & Årnes slo virkelig til i forrige serierunde da de vant 7-1 mot Fet. I kveld debuterer også Jesper Aaserud. 18-åringen er tilbake fra en periode i LSK, og han har mange kamper i 3. divisjon på CVen sin.

Selvtilliten er stor hos blåtrøyene nå, og det kan gi seier mot et litt vaklende hjemmelag.

Mitt tips: 1-2 Rahim for SIF. M. Hansen og Petersen for R&Å

Sørumsand er favoritt til 2.00 hos Coolbet. R&Å kan spilles til 2.30, og det er innafor. Vi prøver ei krone på det.

Strømmen 2 – Hauerseter

Strømmen 2 har ikke lagt ut troppen sin ennå, men det er jo umulig å tippe hva de kommer med.

Hauerseter har fått en god start på tross av litt trøbbel i vinter. Foran denne kampen er Simen Blaker på plass også, så brødrene Blaker kommer til å herje på midten i kveld.

HSK er alltid vanskelig å møte, og det ser bedre og bedre ut for Lien og laget hans. Klarer de holde på lignende tropp fremover så blir det mange poeng.

Mitt tips: 3-3 Pedersen og Solum 2 (!) for Strømmen 2. Blaker, Blaker og Eriksen for HSK.

Heading av Hauerseter

Fet – Skedsmo 2

Fet fikk bakoversveis sist mot R&Å. Ingenting fungerte, og det verste var at spillerne ikke tok tak. I kveld mot Skedsmo, som også er i bunnen, må det bli en god opplevelse. De har fortsatt et par skada spillere, men troppen er grei den.

Jeg forventer et Fet som legger seg litt mer bakpå, for å få kontroll på kampen. Så får de øse på fremover etter vært.

Skedsmo 2 kommer med et par kjenninger til Fedrelandet. Både Eirik Olsen og Christoffer Blix er med. Vi kan garantere minst et par Blix-mål i kveld. Skedsmo 2 stiller også med Moheim, Evensen, Kvale, Bjurholt og Davies på Fedrelandet. Det burde holde til seier mot Fet.

Mitt tips: 1-3 E. Søgård for Fet. Blix 2 og Moheim for Skedsmo 2.

Hvilken kamp skal du på i kveld?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.