Statistikk og vinnere etter runde 4 i Fantasy Romerike

Annonse

Serierunde 6, og runde 4 i Fantasy Romerike, er ferdig. Raumnes & Årnes-spillere tok virkelig helt av denne runden.

Raumnes & Årnes er plaget som helt klart har underprestert mest denne sesongen, men i denne serierunden løsnet det skikkelig og de valset over Fet. De vant 7-1 og tre spillere tok de fleste målpoengene.

«Verst» var Mads Hansen med tre mål og tre målgivende. Lasse Holum Hansen var like bak med sine 3 + 2. Storebror til Mads, Patrick, hadde 1 +2. Til sammen så samlet de hele 49 poeng.

Rundens lag:

Mads Hansens storspill har også tatt han inn på Drømmelaget. Aurskog-Hølands Eirik Haugen er fortsatt den spilleren som har plukka flest poeng – nå har han 37 poeng. Ny på laget er Ull/Kisa 2s keeper, Christoffer Gjertsen. Han tok straffe og holdt nullen sist mot Blaker. Da blir det poeng.

Drømmelaget til Fantasy Romerike:

Den beste manageren denne runde hadde selvfølgelig Hansen-trioen på laget. Med hele 88 poeng vant Martinus Granum, som selv spiller på Raumnes & Årnes, denne runde.

Rundens manager:

Totalt leder Lokalfotballen. Jeg sier det for fjortende gang at Lokalfotballen ikke kan vinne premien som er en fotballtur til England for to. Det er tett bak, så det er helt åpent.

Beste manager totalt:

Annonse

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.