Unggutta tok Lørenskog til serieledelsen

1
1021

Lørenskog tok sin tredje 1-0-seier og nå leder de serien. Tobias Paulsen og ungutta til Lørenskog fortsetter sin strålende start på serien.

Les også: Direkte fra kampen

De to siste årene har det skjedd mye på Rolvsrud. Lørenskog rykket ned fra 2. divisjon, og økonomien tilsa at de måtte endre kurs. Borte er alle de hentede, og dyre, spillerne, og fram har de lokale unggutta kommet. Anført av unge Tobias Paulsen har Lørenskog tatt store steg, og nå leder de serien.

– Det er veldig bra nå. Garderobekulturen er fin, og vi har mange sulte unggutter som får sjansen. I tillegg har vi noen eldre som bidrar godt, sier Tobias Paulsen som har blitt flytta ned fra sin vante midtbaneposisjon til midtstopper. Og slik som han spiller så skulle man trodd at han var 30 år og rutinert.

– Vi fikk noen skader i vinter, så da valgte Madsen å prøve meg bak der. Jeg trives godt der, og det passer fint for meg. Jeg er ikke den raskeste, men er god i lufta og god med ballen også, sier Paulsen.

Midtstopperen er også veldig plasseringsdyktig.

-Jeg jobber mye med plasseringa. Spesielt det å skyve inne i egen boks. Der har jeg jobbet mye med Julian. Daniel (Gullteig) er også veldig flink til å prate, og det hjelper meg mye, forklarer Paulsen til Lokalfotballen.

Lørenskog best

I lokaloppgjøret mot Skedsmo hadde Lørenskog tålig god kontroll. Det smalt ikke skikkelig i lokaloppgjøret, men det var veldig oppstykket på grunn av mange frispark – uten at det var «krig». Didrik Mostue, Jesper Kornbakk og Amir Daush fikk noen smeller, så det ble mange flere endringer på lagene i 1. omgang som stykket opp spillet.

Tupp og i mål

Lørenskog tok ledelsen på en god gammal tupp ti minutter før pause. Riki Alba og Kamyar Bawar spilte vegg. Følstad stjal ballen, Falt på bakken, og tuppet ballen i mål. Det var også svakt keeperspill av Fredrik Mundal på den scoringen.

Lars Følstad og Lørenskog jubler etter scoring mot Skedsmo (Foto: Espen Bråthen)

Ledelsen var fortjent. Etter at Didrik Mostue ble skadet falt Skedsmo nesten sammen.

2. omgangen ble ingen stor omgang. Begge lagene var altfor unøyaktige så det ble masse balltap. Det ble også lite flyt i spillet ettersom dommer Hakan Catalgöl var ivrig med fløyta.

Reddet på strek

Skedsmo kunne tatt med seg et poeng helt på slutten da Kristoffer Langerud headet godt etter en corner. Lørenskog Erlend Berg Farstad stod godt plassert ved stanga og reddet Lørenskog der.

– Det var ingen lett kamp. Kanskje den dårligste kampen vi har spilt i år, men en god egenskap at vi vinner slike kamper, sier Paulsen om de tre nye poengene: – Vi klarte ikke å sette spillet vårt slik vi pleier, men vi er blitt gode bakover. Jo lenger det er 0-0 jo større sjanse er det for at vi vinner, ettersom vi alltid scorer mål.

Jesper Kornbakk fikk en smell.

Lørenskog leder serien med 13 poeng, akkurat nå. I skrivende stund ligger Eidsvold Turn under med 0-1 mot Valdres.

PS! Oppdatert: Eidsvold Turn har snudd kampen og leder 2-1 nå.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.