Hansen-show for Raumnes & Årnes

0
464

Raumnes & Årnes denget Fet med 7-1, og tok årets første seier. Mads Hansen stod bak så å si alt da det endelig løsnet for blåtrøyene.

Hjemmelaget feide over Fet i 90 minutter på den nye kunstgressmatta på Årnes. Allerede etter åtte minutter kom den første scoringen, og den fikset selvfølgelig Hansen. Storebror Patrick spilte Mads gjennom, og det stod 1-0.

De store hullene i et elendig Fet-lag fortsatte å oppstå. Det er ikke for å frata Raumnes & Årnes noe som helst – fordi de var gode.

Nummer 2 satte Patrick, etter målgivende av Mads. Mads serverte også Lasse Holum Hansen på 3-0-scoringen.

Mads i storform

Fet hadde dårlig bevegelse og null trøkk, og det hadde R&Å mye av. Spesielt Mads Hansen.

Nummer fire satte han selv, etter en god pasning av Robin Rognerud. Like før pause satt femmern etter at Mads løp ned på høyresiden, og slo perfekt inn til Holum Hansen som scoret.

Den 2. omgangen ble en formalitet. Fet la seg litt lavere, og Raumnes & Årnes var ikke like på. Slik er det bare. Hjemmelaget scoret likevel to i 2. omgang. 6-0 kom etter vakkert spill på høyresiden. Patrick Hansen slo inn, Mads bommet på ballen, men Holum Hansen ekspederte ballen i nettet. Sjuern satte Mads inn etter en kontring og Holum Hansen hadde målgivende.

En skikkelig Hansen-dag. Se bare her:

Mads Hansen: Tre scoringer og tre målgivende.
Lasse Holum Hansen: Tre scoringer og to målgivende.
Patrick Hansen: En scoring og to målgivende.

Mads Hansen i duell med Tom Inge Egedahl (Foto: Espen Bråthen).

– Deilig. Endelig fikk vi fart på ting. Vi skulle kjøre på høyt, og vi løper fra de, sa en storfornøyd Mads Hansen til Lokalfotballen etter utklassingen.

Raumnes & Årnes tok dermed sin første seier for sesongen etter fem strake tap.

– Vi har vært stressa. Vi i spillergruppa hadde et møte der vi lufta flere ting, og vi ble enige at vi må bli tøffere. De siste ukene har det vært bra på trening, og mot Fet var det masse bevegelse og dermed mange valgmuligheter fremover. I tillegg var vi gode defensivt, forklarer Mads.

I borteleiren var det en tøff tid rett etter kampslutt.

– Det er bare tragisk. Det er en viktig kamp, men vi tar ikke oppgaven. Vi jobber en og en i stedet for som et lag. Nei, en skammelig prestasjon, sa Fets trener, Kjetil Moren Bråthen, etter kampen.

Raumnes & Årnes er fortsatt sist, men de har kontakt med lagene foran nå. Fet er et av de lagene som ligger like foran R&Å. Hvis Fet ikke tar grep så blir dette en tung sesong.