Tips og kommentarer foran den 6. serierunde i 4. divisjon

0
1000
Blaker og Hauerseter gjør seg klar for dødball

Den 6. serierunden startet lørdag med FUVO – Kløfta, og i kveld er det hele fem kamper. Her er Lokalfotballens kommentarer og tips.

Blaker – Ull/Kisa 2

Endelig er gresset klart på Bruvollen. Det er ikke akkurat bra, men det er gress. Og det er bedre enn alle kunstgressbaner uansett.

Blaker har noen skader, og viktige Vidar Anzjøn og Joar Akselsen er ute med skader. Strekk sies det at de to eldre herremennene har. Raymond Berntsen går inn i midtforsvaret, og Thoreid ut på backen.

Ull/Kisa 2 stiller med juniorlag i kveld, så Blaker er heldige. Likevel så er de juniorene så gode at de kunne vunnet mot FUVO sist. På gresset blir det mannfolk-fotball, så ballbingegenerasjonen skal få testa seg i kveld.

Mitt tips: 3-2 Karlsson 2 og Nordseth for Blaker. Høgbakken og Bjørgolfsson for Ull/Kisa 2.

Oliver Stenseth med ballen for Ull/Kisa 2 (Foto: Espen Bråthen).

Aurskog-Høland – Strømmen 2

Hjemmelaget har fire strake seire. De har vel ikke imponert spillemessig, men moralen i laget har gjort at de er ubeseirede. I kveld kommer den tøffeste utfordringen.

Strømmen 2 har med sju mann fra OBOS-stallen, og denne gangen er de mye bedre balansert. Dette er det desidert beste de har stilt i 4. divisjon denne sesongen.

Gueye og Melby i forsvaret. Blårud og Grødtlien sentralt på midtbanen. Pedersen og Solum på topp. De har også med Jake Petur Martin som er på vei tilbake fra skade. Nå skal Strømmen 2 kjøre på. Rundt OBOS-spillerne er de beste juniorene med også.

Mitt tips: 2-4 Svardahl og M. Vestreng for AHFK. Pedersen 2, Solum og Martin for Strømmen 2.

Hauerseter – Rælingen

Hauerseter har ikke lagt ut troppen ennå, men de er nok fulle av selvtillit etter den store snuoperasjonen mot Turn 2 sist. Petter Blaker og Vetle Eriksen spiller på uvante spissplasser, men de har virkelig levert denne sesongen.

Rælingen har noen forfall i kveld. Aunemo, Kristoff, Manea og gode Torud er ikke med. Tjernsli fortsetter som spiss, og han må sette sjansene sine i kveld hvis de skal vinne.

Mitt tips: 3-1 Blaker, Eriksen og Knudsen for HSK. Tjernsli for Rælingen.

Coolbet har Hauerseter som stor favoritt til 1.40 i odds. Dette er eneste spillet i 4. divisjon denne kvelden.

Sørumsand – Eidsvold Turn 2

Sørumsand har ikke lagt ut troppen sin ennå. Sørumsand har vært helt jo-jo denne sesongen. Alt fra imponerende resultater til store skuffelser. På sitt beste vinner Sørumsand denne.

Turn 2 kommer med et godt lag. Einang, Madsen, Stensby, Gawecki, Rudi og Hoel er med i a-troppen. De datt sammen sist mot Hauerseter, så det skjer nok ikke en gang til.

Mitt tips: 2-1 Rahim og Mohammadi for SIF. Gawecki for Turn 2.

Skedsmo 2 – Eidsvold IF

Skedsmo 2 kommer med sju mann fra a-troppen. Blant annet så er Rustadbakken og Davies med. Davies er tilbake etter skade. Skedsmo 2 trenger sårt poeng, og mot et skadeplaget Eidsvold IF burde de ta tre poeng.

EIF er fortsatt uten flere spillere. Det sies at Halberg og Rødsrud nærmer seg. Dessverre for rødtrøyene er stopperduoen Fjeldvang og Pedersen ute, så de er enda mer svekket nå.

Mitt tips: 4-2 Moheim, Davies, Babajide 2 for S2. Solberg og Kristiansen for EIF.

Det blir Aurskog-Høland – Strømmen 2 på meg i kveld. Hvilken kamp skal du på?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.