Hyller laget: – Vi har noen enorme vinnerskaller i laget

0
468

Aurskog-Høland tok sin femte strake seier mot et veldig sterkt Strømmen 2. De snudde nok en gang fra å ligge under til seier. Ola Vestreng hyller laget.

– Vi har noen enorme vinnerskaller i laget. Det å se Eirik Haugen gå foran kamp etter kamp er så deilig, og det smitter over på oss andre. Jeg føler virkelig at denne herlige gjengen kommer til å gjøre det bra i år, sa Ola Vestreng til Lokalfotballen etter 3-1-seieren mot Strømmen 2.

Ola Vestreng var ofte meteren foran Simen Melby (Foto: Espen Bråthen).

AHFK skapte store sjanser

Aurskog-Høland banket ut av startblokkene, og de kjørte over Strømmen 2, som hadde med sju OBOS-spillere. De skapte tre store sjanser, men fikk ikke uttellingen.

Strømmen 2 hentet seg litt inn igjen midtveis i omgangen, og de skapte en stor sjanse før de tok ledelsen. Unge Sondre Sandum satte ballen pent i mål etter forarbeid av Jake Petur Martin.

Strømmen 2 hadde mye ball, men de skapte lite. Spissene på topp var ikke akkurat farlige. Pedersen prøvde litt, men Solum var helt borte. Det takket hjemmelaget for og de skapte noen småsjanser på slutten av omgangen igjen.

I starten av 2. omgang kontrollerte Strømmen 2 mye av spillet. Hjemmelaget trøkket ikke like godt til i duellene.

Rødt kort til Gueye

Alt snudde seg etter 58 minutter. Mansour Gueye mistet ballen, og Stian Skjeggenes tok den og løp mot mål. Gueye feide ned Skjeggenes, og dommeren blåste frispark. Tom Kenneth Sandvold tok en prat med assisterende dommer og ga Gueye det røde kortet for den stygge taklingen på Skjeggenes.

Aurskog-Høland fikk blod på tann, og de scoret med en eneste gang. Lars-Eirik Svardahl slo et strålende frispark som Eirik Haugen stusset i mål. Lagene var like langt.

Strålende scoring

Hvittrøyene fortsatte presset og skapte noen småsjanser. 28 minutter ut i 2. omgangen smalt det skikkelig. Reserve-keeper Sindre Myhre(!) reddet et Svardahl-skudd, men Stian Skjeggene banket inn 2-1. En halvveis liggende, i lufta, Skjeggenes klinte ballen oppe i vinkelen.

Fire minutter før slutt satte Ola Vestreng spikeren i Strømmen-kista da han banket inn 3-1.

– Jeg hadde meg som kaptein på Fantasy Romerike, men etter at jeg satte den på en annen spiller så har jeg scoret i to kamper nå, sier Vestreng og smiler.

– Vi har ikke vært favoritter i år, og det passer oss perfekt. Og å spille slike kamper mot så gode motstand tenner oss ekstra. Da kommer disse vinnerskallene frem for fullt. Det er en herlig stemning i hele klubben nå, sier en entusiastisk Vestreng.

I fjor på denne tiden hadde Aurskog-Høland mye skader, men nå er det få av de.

– Vi har trent litt mindre, men med mer kvalitet. Det er flere på treninger. Nei, det er en herlig gjeng, avslutter Ola Vestreng og løper inn i garderoben for heiaropet.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.